weloveauthorsPredstavljamo vam autore tekstova na portalu www.NaInzulinu.com .
Klikom na bilo koju sliku možete vidjeti sve zanimljive članke koje su napisali. Ugodnu zabavu! 🙂

 

 

Anita Šlogar

Roditelj. Suradnik i pokretač brojnih inicijativa za unapređenje života mladih dijabetičara. Pravnik koji je spreman svoje veliko znanje i iskustvo iskoristiti za opće dobro.

Ksenija K. Goreta

Roditelj. Predsjednica udruge Slatki Samoborci. Organizatorica i suradnica brojnih projekata vezanih za dijabetes u svojoj zajednici i šire. NLP majstor & coach.

Ana Špoljarić

Dugogodišnja volonterka i aktivistica za sve osobe s dijabetesom. Organizator i suradnik najvećih dijabetičkih projekata u RH. Autor mnogobrojnih tekstova i objava u časopisu i na portalu Zagrebačkog dijabetičkog društva.

Martina Matejic

Članica Zagrebačkog dijabetičkog društva. Organizator i suradnik mnogih internacionalnih i domaćih projekata vezanih za dijabetes. Suradnik i organizator nekoliko dijabetičkih konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

David Klapan

Bivši član predsjedništva Zagrebačkog dijabetičkog društva, zaljubljenik u tehnologiju, bloger i aktivist za prava pacijenata. Organizator i sudionik brojnih projekata vezanih za dijabetes.

Vera K. Strbac

Inžinjer agronomije po obrazovanju. Krojačica po interesima. Tip 1 dijabetičar i strastveni ljubitelj ” low carb” prehrane.

Mirta Kujundžić

IT-u Business Analist i Project Manager. Strastveni ljubitelj, kreator i konzument Low Carb prehrane, specijalist za LC slastice. Roditelj djeteta sa dijabetesom. Urednik portala za Low carb prehranu http://typeoneprincess.com namijenjen osobama sa dijabetesom.

Maja Vuković

Organizatorica i suradnica brojnih dijabetičkih projekata. Ljubiteljica dobre spize, “low carba”, pasionirana volonterka projekata www.insulinforlife.org i član najveće svjetske organizacije mladih vezano za dijabetes: Young Leader @ International Diabetes Federation.

Ivana Kukec

Dugogodišnja tajnica Zagrebačkog dijabetičkog društva. Mama “odraslog” djeteta s dijabetesom. Osoba koja najbolje razumije funkcioniranje neprofitnih udruga. Dobri duh ZDD-a koji u svakome vidi ono najbolje.

Andrijana B. Skeledžija

Vječiti volonter i podržavatelj volontera. Ne podnosi autoritet i one koji ga nameću. Vjeruje da je ultimativna odgovornost uvijek na osobi, a ne struci, državi ili nekome drugome.

YouTube

Ineska Jakopanec

Uvijek nasmijana i uvijek spremna na akciju. Volonter u najboljem smislu te riječi.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com