weloveauthors
Predstavljamo vam autore tekstova na portalu www.NaInzulinu.com .
Klikom na bilo koju sliku možete vidjeti sve zanimljive članke koje su napisali. Ugodnu zabavu! 🙂

552 posts
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala
View Posts →
44 posts
Organizatorica i suradnica brojnih dijabetičkih projekata Ljubiteljica dobre spize i "low carba" Pasionirana volonterka projekta www.insulinforlife.org
View Posts →
29 posts
Zadržava pravo na vlastito mišljenje. Vjeruje da se autoritet zaslužuje, znanje gradi. Da je ultimativna odgovornost uvijek na osobi. Da nada umire zadnja. https://youtu.be/R5DwGkqNGCU
View Posts →
23 posts
Inžinjer agronomije i strukovni nutricionista dijetetičar Krojačica po interesima Tip1 dijabetičar i strastveni ljubitelj "low carb" prehrane.
View Posts →
19 posts
IT-u Business Analist i Project Manager. Strastveni ljubitelj, kreator i konzument Low Carb prehrane, specijalist za LC slastice. Roditelj djeteta sa dijabetesom. Urednik portala za Low carb prehranu http://typeoneprincess.com namijenjen osobama sa dijabetesom.
View Posts →
13 posts
Dugogodišnja tajnica Zagrebačkog dijabetičkog društva. Mama "odraslog" djeteta s dijabetesom. Osoba koja najbolje razumije funkcioniranje neprofitnih udruga. Dobri duh ZDD-a koji u svakome vidi ono najbolje.
View Posts →
11 posts
Dugogodišnja volonterka i aktivistica za sve osobe s dijabetesom. Organizator i sudionik najvećih dijabetičkih projekata u RH. Autor mnogobrojnih tekstova i objava u časopisu, na Facebooku, Instagramu i na portalu Zagrebačkog dijabetičkog drušva.
View Posts →
10 posts
Ponosna majka dvoje djece. Edukator, vječni učenik. Vjeruje da je znanje moć. Voli i uživa u onom što radi i konstantnog interesa za daljnja produbljivanja znanja iz područja međuljudskih odnosa.
View Posts →
9 posts
Kampanjom #mijenjamiglu vas želimo potaknuti na redovitije mijenjanje igle na vašim inzulinskim pen-ovima. Redovno mijenjanje igle osim što smanjuje bol i neugodu koju donose injekcije, minimalizira šanse za različite infekcije. Kampanju donosimo u suradnji s tvrtkom BD, jednom od najuglednijih proizvođača igala za inzulinske penove, a možete ju pratiti i putem stranice mijenjamIglu.com.
View Posts →
9 posts
Trener osobnoga razvoja | Young Leader | Bivši član predsjedništva Zagrebačkog dijabetičkog društva | Zaljubljenik u tehnologiju, bloger i aktivist za prava pacijenata
View Posts →
8 posts
Uvijek nasmijana i uvijek spremna na akciju. Volonter u najboljem smislu te riječi
View Posts →
6 posts
Petra Martinović je ‘slatka’ od 1990. godine. Autoimuni niz bolesti u njenom slučaju dopunjava još i dijagnoza multiple skleroze. Majka je troje djece, ali često govori da ih ima petero, misleći na dijabetes i multiplu sklerozu.
View Posts →
5 posts
Volim život, pa makar i s dijabetesom 🙂
View Posts →
5 posts
O svojim iskustvima s dijabetesom tip 2 i korištenjem senzora za portal nainzulinu.com piše Dušan Miljuš, novinar “Jutarnjeg lista”. Dijabetes mu je dijagnosticiran prije više od 10 godina, a odnedavno svakodnevno razinu glukoze prati uz pomoć senzora. Senzor i čitač su njegovi novi omiljeni "gadgeti".
View Posts →
5 posts
Privatno: Veliki entuzijast i vječiti optimist. Majka 11o godišnjeg gejmera (zbog kojeg namjerava otvoriti svoj youtube kanal) Poslovno: Prevoditeljica/hostessa na edukacijama enologije. Interesno: Zaljubljenica u psihologiju i glumu kojom se bavi amaterski, kao i kreativnim pisanjem za web.
View Posts →
5 posts
Predsjednica udruge Slatki Samoborci NLP majstor & coach
View Posts →
4 posts
Doktorica s tip 1 dijabetesom čvrstog uvjerenja u jednostavna, održiva rješenja i hranu koja liječi
View Posts →
4 posts
Zdravstvena psihologinja i osoba s T1D. Bavi se dijabetesom privatno i profesionalno. Autorica brojnih tekstova o poboljšanju kvalitete života osoba s dijabetesom u Hrvatskoj. Vjeruje u brigu o sebi.
View Posts →
4 posts
Magistra nutricionizma, zaljubljenik u kvalitetnu prehranu pogodnu za osobe s dijabetesom
View Posts →
3 posts
Mama dvoje djece sa dijabetesom Autorica knjige “Slatki život “ čiju recenziju možete pronaći u ovom članku Potpredsjednik udruge Mellitus Rijeka
View Posts →
3 posts
Zaljubljenica u nove tehnologije i putovanja. S osmijehom na licu stoji na raspolaganju svima
View Posts →
3 posts
Predsjednica Udruge malih dijabetičara Osijek
View Posts →
3 posts
Školovana ugostiteljica sa dijabetesom koja je svoje znanje o namirnicama preusmjerila u kreiranju hrane koja pristaje stilu života s dijabetesom. Svoje ideje i savjete djelim na instagram profilu: @t1d.maja i na YouTube kanalu Blue Heart
View Posts →
3 posts
Supokretač portala, sudionik i pokretač inicijativa za unapređenje života mladih dijabetičara. Pravnik koji je spreman svoje znanje i iskustvo iskoristiti za opće dobro.
View Posts →
3 posts
Osoba sam dijabetesom i majka preslatke mlade osobe koja može sve što poželi. Pomalo se bojim tehnologije, ali sam svjesna da mi može značajno olakšati život! Obožavam trčanje i crtanje!
View Posts →
3 posts
dr.sc. Znanstveni suradnik Sveučilista u Zagrebu od 2018 - danas zaposlena na KBC Sestre Milosrdnice 2015 - 2018 zaposlena na Sveučilišnoj Klinici Vuk Vrhovec
View Posts →
2 posts
Književna prevoditeljica koja se u životu bavi svim i svačim 😉
View Posts →
2 posts
Dugogodišnja volonterka i aktivistica za sve osobe s dijabetesom. Organizator i sudionik najvećih dijabetičkih projekata u RH. Tajnica Zagrebačkog dijabetičkog društva i glavna urednica časopisa Zadi. Autor mnogobrojnih tekstova i objava u časopisima, na Facebooku, Instagramu, YouTubeu i na brojnim portalima.
View Posts →
2 posts
Dugogodišnji predsjednik Dijabetološkog saveza Srbije. Internista koji se bavi liječenjem dijabetesa duže od 30 godina. Godinama aktivno doprinosi širenju aktualnih informacija o dijabetesu na društvenim mrežama.
View Posts →
2 posts
Inozemni dopisnik portala naInzulinu.com 🙂
View Posts →
2 posts
Doktor sa dijabetesom tipa 1 i sa celijakijom
View Posts →
2 posts
Liječnik, specijalist neurologije, psihoanalitičar, neuroznanstvenik i jazz gitarist. Nesuđeni majstor borilačkih vještina i još nesuđeniji vaterpolist koji voli dobru filozofsku raspravu u kojoj on pobjeđuje..
View Posts →
2 posts
Magistra nutricionizma s preko 14 godina iskustva u nutricionističkom savjetovanju i edukaciji javnosti i stručnjaka o odnosu prehrane i zdravlja. https://www.funkcionalnamedicina.com/. Tijekom karijere bila je izvršna urednica nutricionističkog portala – Vitamini.hr te suradnica i kolumnistica na portalima Gastro.hr,  missZDRAVA, Zdravo Budi, Ledo.hr i Naturala.hr.
View Posts →
2 posts
Predsjednica zadarske neprofitne udruge Cukrići.
View Posts →
2 posts
T1D tata. Malo čačka po tehnologiji, puno filozofira.
View Posts →
2 posts
Dugogodišnji dijabetičar koji GUK i inzuline gleda kroz matematiku.
View Posts →
1 posts
Članica Zagrebačkog dijabetičkog društva Organizator i sudionik mnogih internacionalnih i domaćih projekata vezanih za dijabetes
View Posts →
1 posts
Dr. Kraljević radi u Zavodu za endokrinologiju KBC Zagreb kao specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije. Ujedno je i viši asistent na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Njezino uže područje interesa su bolesti nadbubrežne žlijezde, hipofize, šećerna bolest tip 1 i upotreba inzulinskih pumpi u liječenju šećerne bolesti. Dio subspecijalističkog usavršavanja provela je na endokrinološkom odjelu Cleveland Clinic, Cleveland, Ohio, SAD.
View Posts →
1 posts
Komercijalni lifestyle časopis Dijabetes sa ovom i brojnim drugim temama potražite na svim kioscima po cijeni od 20 kuna
View Posts →
1 posts
Volim trčanje, putovanja, dobre serije i Pink Floyde. Ne nužno tim redom. Ne volim glupane, demagoge i folere bez pokrića. Točno tim redom. Tata curice s dijabetesom i dečka bez dijabetesa. Zaljubljen u Norvešku.
View Posts →
1 posts
Instagram influenserica @ilicka23 | Osoba s dijabetesom i misijom: dijabetes ne treba skrivati
View Posts →
1 posts
Vlasnik Sportske Akademije Osijek, bivši svjetski prvak u kickboxingu i top instruktor Krav Maga samoobrane. Voditelj obuke za instruktore "Combat & Fighting course"
View Posts →
1 posts
Ljubiteljica životinja, arhitekture, mediteranske kuhinje i prirode
View Posts →
1 posts
Majka devetogodišnjeg djeteta s dijabetesom. Ekonomista i operater na računalu, trenutno samo mama djeteta koja brine 24 sata.
View Posts →
1 posts
Zabrinuta majka djeteta s dijabetesom!
View Posts →
1 posts
Dugogodišnji borac za bolju kvalitetu života osoba sa dijabetesom u sklopu ZDD-a, te na radnom mjestu ljekarnika.
View Posts →