weloveauthorsPredstavljamo vam autore tekstova na portalu www.NaInzulinu.com .
Klikom na bilo koju sliku možete vidjeti sve zanimljive članke koje su napisali. Ugodnu zabavu! 🙂

285 posts
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter i aktivist društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala
View Posts →
44 posts
Organizatorica i suradnica brojnih dijabetičkih projekata Ljubiteljica dobre spize i "low carba" Pasionirana volonterka projekta www.insulinforlife.org
View Posts →
16 posts
Inžinjer agronomije po obrazovanju Krojačica po interesima Tip1 dijabetičar i strastveni ljubitelj "low carb" prehrane.
View Posts →
14 posts
IT-u Business Analist i Project Manager. Strastveni ljubitelj, kreator i konzument Low Carb prehrane, specijalist za LC slastice. Roditelj djeteta sa dijabetesom. Urednik portala za Low carb prehranu http://typeoneprincess.com namijenjen osobama sa dijabetesom.
View Posts →
10 posts
Dugogodišnja tajnica Zagrebačkog dijabetičkog društva. Mama "odraslog" djeteta s dijabetesom. Osoba koja najbolje razumije funkcioniranje neprofitnih udruga. Dobri duh ZDD-a koji u svakome vidi ono najbolje.
View Posts →
9 posts
Trener osobnoga razvoja | Young Leader | Bivši član predsjedništva Zagrebačkog dijabetičkog društva | Zaljubljenik u tehnologiju, bloger i aktivist za prava pacijenata
View Posts →
8 posts
Vječiti volonter, miran borac, zabrinut vizionar. Zadržava pravo na vlastito mišljenje. Vjeruje da se autoritet zaslužuje, a ne nameće. Vjeruje da nada umire zadnja. Vjeruje da je ultimativna odgovornost uvijek na osobi, a ne struci, državi ili nekome drugome. https://youtu.be/R5DwGkqNGCU
View Posts →
8 posts
Uvijek nasmijana i uvijek spremna na akciju. Volonter u najboljem smislu te riječi
View Posts →
6 posts
Petra Martinović je ‘slatka’ od 1990. godine. Autoimuni niz bolesti u njenom slučaju dopunjava još i dijagnoza multiple skleroze. Majka je troje djece, ali često govori da ih ima petero, misleći na dijabetes i multiplu sklerozu.
View Posts →
5 posts
Predsjednica udruge Slatki Samoborci NLP majstor & coach
View Posts →
3 posts
Supokretač portala, sudionik i pokretač inicijativa za unapređenje života mladih dijabetičara. Pravnik koji je spreman svoje znanje i iskustvo iskoristiti za opće dobro.
View Posts →
3 posts
Dugogodišnja volonterka i aktivistica za sve osobe s dijabetesom. Organizator i sudionik najvećih dijabetičkih projekata u RH. Autor mnogobrojnih tekstova i objava u časopisu, na Facebooku i na portalu Zagrebačkog dijabetičkog drušva.
View Posts →
2 posts
Privatno: Veliki entuzijast i vječiti optimist. Majka 11o godišnjeg gejmera (zbog kojeg namjerava otvoriti svoj youtube kanal) Poslovno: Prevoditeljica/hostessa na edukacijama enologije. Interesno: Zaljubljenica u psihologiju i glumu kojom se bavi amaterski, kao i kreativnim pisanjem za web.
View Posts →
2 posts
Dugogodišnji dijabetičar koji GUK i inzuline gleda kroz matematiku.
View Posts →
2 posts
Doktorica s tip 1 dijabetesom čvrstog uvjerenja u jednostavna, održiva rješenja i hranu koja liječi
View Posts →
1 posts
Dr. Kraljević radi u Zavodu za endokrinologiju KBC Zagreb kao specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije. Ujedno je i viši asistent na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Njezino uže područje interesa su bolesti nadbubrežne žlijezde, hipofize, šećerna bolest tip 1 i upotreba inzulinskih pumpi u liječenju šećerne bolesti. Dio subspecijalističkog usavršavanja provela je na endokrinološkom odjelu Cleveland Clinic, Cleveland, Ohio, SAD.
View Posts →
1 posts
T1D tata. Malo čačka po tehnologiji, puno filozofira.
View Posts →
1 posts
Dugogodišnji predsjednik Dijabetološkog saveza Srbije. Internista koji se bavi liječenjem dijabetesa duže od 30 godina. Godinama aktivno doprinosi širenju aktualnih informacija o dijabetesu na društvenim mrežama.
View Posts →
1 posts
Dugogodišnji borac za bolju kvalitetu života osoba sa dijabetesom u sklopu ZDD-a, te na radnom mjestu ljekarnika.
View Posts →
1 posts
dr.sc. Znanstveni suradnik Sveučilista u Zagrebu od 2018 - danas zaposlena na KBC Sestre Milosrdnice 2015 - 2018 zaposlena na Sveučilišnoj Klinici Vuk Vrhovec
View Posts →
1 posts
Zabrinuta majka djeteta s dijabetesom!
View Posts →
1 posts
Zdravstvena psihologinja i osoba s T1D. Bavi se dijabetesom privatno i profesionalno. Autorica brojnih tekstova o poboljšanju kvalitete života osoba s dijabetesom u Hrvatskoj. Vjeruje u brigu o sebi.
View Posts →
1 posts
Volim trčanje, putovanja, dobre serije i Pink Floyde. Ne nužno tim redom. Ne volim glupane, demagoge i folere bez pokrića. Točno tim redom. Tata curice s dijabetesom i dečka bez dijabetesa. Zaljubljen u Norvešku.
View Posts →
1 posts
Književna prevoditeljica koja se u životu bavi svim i svačim 😉
View Posts →
1 posts
Doktor sa dijabetesom tipa 1 i sa celijakijom
View Posts →
1 posts
Liječnik, specijalist neurologije, psihoanalitičar, neuroznanstvenik i jazz gitarist. Nesuđeni majstor borilačkih vještina i još nesuđeniji vaterpolist koji voli dobru filozofsku raspravu u kojoj on pobjeđuje..
View Posts →
1 posts
Magistra nutricionizma, zaljubljenik u kvalitetnu prehranu pogodnu za osobe s dijabetesom
View Posts →
1 posts
Članica Zagrebačkog dijabetičkog društva Organizator i sudionik mnogih internacionalnih i domaćih projekata vezanih za dijabetes
View Posts →
1 posts
Majka devetogodišnjeg djeteta s dijabetesom. Ekonomista i operater na računalu, trenutno samo mama djeteta koja brine 24 sata.
View Posts →

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Zatvori

Newsletter Powered By : XYZScripts.com