Roditelj ste dijabetičara? Nabavite ovu knjigu

U Hrvatskoj se na žalost ne možemo pohvaliti velikim brojem knjiga koje su napisale osobe s dijabetesom ili njihovi roditelji. Točnije, imamo – „Dijabetes piše priče“ – odličnu zbirku istinitih priča nakon kojih ste začuđeno zaključili da znate puno više o dijabetesu nego prije.

Recenzija knjige „Dijabetes piše priče“

I onda je došao „Priručnik za roditelje o dijabetesu tip 1

Ovakvu nevjerojatnu kolekciju važnih životnih informacija i praktičnih savjeta nećete dobiti ni u jednoj bolnici, ni kod jednog edukatora. Sve o dijabetesu iz perspektive majke blizanaca s dijabetesom koja ih je učinila uspješnim adolescentima – možete saznati onda kada vama odgovara. Saznati u knjizi koju ćete vjerojatno staviti pokraj kreveta s namjerom da ju polagano i temeljito pročitate. No, pročitat ćete ju u jednom dahu, a kasnije se vraćati na poglavlja koja će vam još sigurno zatrebati u životu.

Knjiga sadrži nevjerojatnu količinu činjenica o dijabetesu, ali i osobnih razmišljanja iznesenih nenametljivo kroz vlastito iskustvo. Posebno će vas razveseliti informacija da je sve napisano tečno i „lako probavljivo“ svakoj zainteresiranoj osobi u našem „dijabetičkom ekosistemu“.

Knjigu po cijeni od 135 kn možete naručiti ovdje, a na istom linku je dostupan kompletan sadržaj iz kojeg ćete se sami uvjeriti u većinu gore napisanog.

Sretno nam bilo.


Još iz kategorije Blog: