Davor Skeledžija

Roditelj ste dijabetičara? Nabavite ovu knjigu

05/01/2021

U Hrvatskoj se na žalost ne možemo pohvaliti velikim brojem knjiga koje su napisale osobe s dijabetesom ili njihovi roditelji. Točnije, imamo – „Dijabetes piše priče“ – odličnu zbirku istinitih priča nakon kojih ste začuđeno zaključili da znate puno više o dijabetesu nego prije.

Recenzija knjige „Dijabetes piše priče“

I onda je došao „Priručnik za roditelje o dijabetesu tip 1

Ovakvu nevjerojatnu kolekciju važnih životnih informacija i praktičnih savjeta nećete dobiti ni u jednoj bolnici, ni kod jednog edukatora. Sve o dijabetesu iz perspektive majke blizanaca s dijabetesom koja ih je učinila uspješnim adolescentima – možete saznati onda kada vama odgovara. Saznati u knjizi koju ćete vjerojatno staviti pokraj kreveta s namjerom da ju polagano i temeljito pročitate. No, pročitat ćete ju u jednom dahu, a kasnije se vraćati na poglavlja koja će vam još sigurno zatrebati u životu.

Knjiga sadrži nevjerojatnu količinu činjenica o dijabetesu, ali i osobnih razmišljanja iznesenih nenametljivo kroz vlastito iskustvo. Posebno će vas razveseliti informacija da je sve napisano tečno i „lako probavljivo“ svakoj zainteresiranoj osobi u našem „dijabetičkom ekosistemu“.

Knjigu po cijeni od 135 kn možete naručiti ovdje, a na istom linku je dostupan kompletan sadržaj iz kojeg ćete se sami uvjeriti u većinu gore napisanog.

Sretno nam bilo.

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Blog: