Andrijana Buklijas

Zaboravljamo li osobe sa komorbiditetima? (pridruženim bolestima)

21/01/2021

Zaboravljamo li osobe sa komorbiditetima? (pridruženim bolestima)

Svi znamo da država, kompanije i udruge čine sve za prevenciju i dobru kontrolu šećerne bolesti, čak i za kvalitetniji život osoba sa šećernom bolesti, s raznim novim tehnologijama. No,  činimo li dovoljno za osobe kojima su posljedice šećerne bolesti uznapredovale?

Nudimo li dovoljno osobama s dijabetičkim stopalom, neuropatijom, nefropatijom?

Tvrtka Karl Dietz se želi pozicionirati kao partner izbora kada je riječ o medicinskim sredstvima u šećernoj bolesti. Osim dijagnostike, i novih tehnologija, tvrtka zaokružuje ponudu i s proizvodima koji su upravo za bolesnike sa komorbiditetima šećerne bolesti (osobe koje imaju „još nešto osim dijabetesa“).

Pisali smo o Care Sens najnovijim glukometrima, Pro i Dual, čijim je dolaskom tvrtka Karl Dietz osobama sa šećernom bolesti ponudila kvalitetne proizvode jednostavne za korištenje. Pisat ćemo i o sustavu za kontinuirano i bezbolno mjerenje glukoze koji je također u najavi za ovu godinu, a što pokazuje da je riječ o ambicioznom igraču na tržištu šećerne bolesti.

Ono što još tvrtka nudi na području borbe protiv šećerne bolesti su :

  1. Lancetari i jednokratne lancete

Za jednokratnu, sigurnosnu i higijensku upotrebu. Postoje klasične lancete za korištenje u lancetarima, ali i jednokratne lancete s ugrađenim oprugama za uporabu u ambulantama i slično.

      2. Iglice za inzulin

Mislite da su sve iglice iste? Iznenadit ćete se - Izaberite one sa što manje boli pri ubodu zbog specijalno naoštrenog ruba, čiste oštrice te dodatnog silikonskog premaza vrha. Bez lateksa, bez toksina, specijalno dizajnirana stijenka za bolji protok, komatibilne su sa svim standardnim brizgalicama (ISO 11608), sterilne i u pakiranju od 100 komada.

  1. Synleg dijabetičke čarape

Dijabetičke i kompresivne čarape, svih veličina i vrsta, s i bez kompresije.

  1. Silikonski i kožni ulošci za tabane

Izrađuju se individualno za svakog korisnika, a na korisniku je da se njegove želje oblikuju u proizvod koji će mu odgovarati i pomoću kojeg će smanjiti bol i napetost u nogama.

  1. Obloge za rane (za dijabetičko stopalo i rane koje slabo zacjeljuju)

Visokokvalitetni proizvodi za zbrinjavanje rana predstavljaju bitan dio njege i brige o pacijentu.

  1. DiaAngel krema za prevenciju dijabetičkog stopala

Vodeći proizvod za njegu stopala te sprečavanja sindroma dijabetičkog stopala.

  1. Betafine sigurnosne igle za inzulin

Vrhunske igle sa lakom provjerom spremnosti i ispravnosti.

 

Predlažemo za čitanje:

Kakva su prava na trakice za krv?

Andrijana Buklijas
Zadržava pravo na vlastito mišljenje. Vjeruje da se autoritet zaslužuje, znanje gradi. Da je ultimativna odgovornost uvijek na osobi. Da nada umire zadnja. https://youtu.be/R5DwGkqNGCU

Još iz kategorije Vijesti i Događanja: