PRAVA LibreLink aplikacija izlazi 15.9. u 21h u Hrvatskoj!

Nakon što je ogroman interes izazvala objava o dostupnosti LibreLinkUP aplikacije, postalo je jasno da će se uskoro pojaviti i LibreLink glavom i bradom.

Abbott izdao svoju prvu mobitel aplikaciju za senzore u Hrvatskoj!

LibreLink aplikacija dolazi u četvrtak 15.9. u 21h.

Za početak, svi koji imate Android uređaje moći ćete otići u svoje dućane (engl. Store) i bez ikakvih problema i ograničenja skinuti LibreLink aplikaciju!

Ako ste u Sloveniji uživat ćete u slovenskom jeziku, a u Hrvatskoj – hrvatskom 😊

Podsjetimo za što služi LibreLink mobitel aplikacija

Njena je najvažnija funkcija da s mobitelom od kojeg se ne odvajate, možete skenirati Libre 1 senzor koji je također uvijek uz vas 😊.

Ali to nije sve:

1) čim vaše dijete ili cura/mama/supruga skeniraju svoj senzor s LibreLink aplikacijom, moći ćete na LibreLinkUP aplikaciji vidjeti njihovu razinu šećera

2) možete paralelno koristiti Libre čitač i LibreLink aplikaciju, no važno je da prvo skeniranje odradite s fizičkim čitačem (ako ga planirate paralelno koristiti)

3) podaci koje skenirate s LibreLink aplikacijom automatski se učitavaju na Internet i putem LibreView platforme im jednostavno može pristupiti vaš liječnik (ako mu to dozvolite)

4) LibreLink aplikacija povezana je s pametnim penom NovoPen Echo+ koji je u stanju sve vaše injekcije inzulina “predati” aplikaciji tako da na jednom mjestu imate razine glukoze i injekcije inzulina! Echo+ također očekujemo u Hrvatskoj na HZZO-ovoj listi!

Zaključak

Nakon što je prije 4 godine Libre senzor došao u Hrvatsku i na HZZO-ovu listu pomagala, konačno je dostupna i LibreLink aplikacija za mobitel! 😉

Ovime je Abbott zatvorio svoj „Libre digitalni eko-sustav“; ali ne samo sa senzorom, fizičkim čitačem i mobitelom. Tek sada osoba s dijabetesom ne mora činiti baš ništa kako bi naši podaci o kretanju glukoze automatski bili dostupni našim liječnicima za analizu i savjete o eventualnoj promjeni terapije. Naravno, ukoliko im mi to dopustimo.

Ako niste, učlanite se u FreeStyle Libre Hrvatska Facebook grupu gdje će se lansiranje aplikacije u četvrtak 15.9.2022. u 21h značajnije popratiti.

Sretno nam bilo.

 

Update: originalna LibreLink aplikacija je dostupna na ovom linku: Google Play Store


Još iz kategorije CGMS/FGMS:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com