Novi webshop za osobe s dijabetesom!

Mislim da je najstariji webshop zanimljiv osobama s dijabetesom onaj s Medtronicovim proizvodima tvrtke Mediligo. Iskrene čestitke na tome jer oduvijek doprinosi transparentnosti i dostupnosti informacija.  

Sljedeći, isto tako vrlo zanimljiv, jest webshop s Libre senzorima, mislim da njega najviše cijeni ekipa iz susjednih zemalja iako dostava mora biti u Hrvatskoj 🙂

I onda je došao crosst.hr

Nemojte da vas obeshrabri prvi pogled na ovu internetsku trgovinu:

Ovo gore stvarno nije ponuda koja će zaintrigirati osobe s dijabetesom, ali ako malo pažljivije pogledate ili direktno kliknete na stranicu https://crosst.hr/dijabetes/, mislim da ćete biti ugodno iznenađeni. 

Pored nezanimljivih glukometara i lanceta, ubrzo ćete naletjeti na adaptere MiaoMiao 2 i Bubble FreeStyle Libre koji Libre pretvaraju u punokrvni real time CGM s alarmima i daju roditeljima mogućnost praćenja na daljinu.  

Tu su i naljepnice za senzore koje će razveseliti djecu s dijabetesom i smanjiti im osjećaj nelagode u javnosti: 


Osim toga, posebna preporuka su flasteri i bandaže za zaštitu senzora, posebno ako uskoro u Hrvatsku dođe Libre senzor koji traje 21 dan 😊 :

Što nam još treba?
Apel tvrtkama Bontech i Kliktronik koji su vlasnici ove internetske trgovine jest da u ponudu uključe različite “glukozne” proizvode za brz izlazak iz hipoglikemije kao i sprejeve za lakše skidanje i stavljanje senzora. Osim toga, korisni bi bili i dodaci prehrani koji sadrže mikronutrijente koji dokazano nedostaju osobama s dijabetesom. Neki su od njih: krom, alfa-lipoična kiselina, B vitamin, magnezij, Omega 3 masne kiseline i slično. 

Zaključak
Lijepo je vidjeti rast ove specifične ponude za osobe s dijabetesom i nadam se da je to samo početak. 

Sretno nam bilo. 

P. S. Do kraja kolovoza u internetskoj trgovini crosst.hr iskoristite popust od 10 % na sve proizvode služeći se kodom CROSST10.


Još iz kategorije Izdvojeno: