Nenad Šimunko i posao u MEDILAB ONE! (Dexcom, OmniPod, Contour…)

Upoznali smo se prije puno godina putujući na konferenciju Internacionalne dijabetičke federacije u Dubai. Bio je osoba nevjerojatne fizičke snage, bez previše suzdržavanja da ju iskoristi. Ruka mi je često bila iza leđa, a i na podu sam se našao nekoliko puta.

Od tada se nanizalo mnogo godina, a Nenad je prošao nevjerojatan put u dijabetičkom svijetu – u pravom smislu te riječi.

Da, radio je za Svjetsku dijabetičku federaciju IDF te čak i organizirao svjetske kongrese ove iznimno ugledne federacije. Bio je zaposlenik Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, organizirao kampove za našu djecu s dijabetesom, a vrhunskih sportskih uspjeha se još nismo ni dotakli.

Prvi Ironman dijabetičar u povijesti Republike Hrvatske!

Iscrpljujuća fizička aktivnost koja se sastoji od 3.8 km plivanja, 180 km bicikliranja i 42 km trčanja zove se Ironman. To je Nenad odradio, a onda još i dvostruki, pa trostruki!

Da, na kraju je uspješno završio trostruki Ironman (11 km plivanja, 540 km bicikla i 126 km trčanja) na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2011. g.

Nije sramota kad te takav snagator sruši na pod.

Pogledajte Šimunka u Nedjeljom u 2 na Youtube kanalu portala naInzulinu.com:

Novi posao u Medilab ONE

Tvrtka MEDILAB ONE oduvijek distribuira Contour seriju aparatića za krv, a odnedavno su potpisali distributerske ugovore za OmniPod inzulinske pumpe bez katetera, te Dexcom ONE senzore za mjerenje glukoze. Sva je ova oprema danas na HZZO-ovoj listi pomagala, OmniPod uz doplatu, a trakice i Dexcom ONE bez doplate.

Kao i Andrea Štern, Nenad je također dobio dio posla, njoj su prioritet OmniPod pumpe bez katetera, a njemu Dexcom ONE senzori. Ipak, nećemo se iznenaditi ako ga u nekom trenutku ugledamo i s OmniPodom 😊

Zaključak

Ako pratite našu rubriku Karijere putem odgovarajućeg taga, zaključit ćete da u „ozbiljnom dijabetičkom biznisu“ ima mjesta i za osobe s dijabetesom. Sjetite se Sandrinog zvjezdanog uspona u Novo Nordisku.

Naša Sandra Bršec je otišla u Novo Nordisk Danska!

Riječ je o vrijednim ljudima koji dobro razumiju dijabetes i ne srame ga se. Štoviše, ono što mnogi percipiraju kao slabost, naša ekipa zna uspješno preokrenuti u svoju snagu i prednost. Bravo.

Sretno svima.


Još iz kategorije Vijesti i Događanja:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com