Mia i Davor: IMAMO nove 780G inzulinske pumpe! 😊

Mia je jako željela, i jako se potrudila, čim prije nabaviti najmoderniju inzulinsku pumpu i uspjela je. Uz pomoć dobrih ljudi je uspjela skupiti 33.357 kn za ovo vrijedno medicinsko pomagalo. Ja sam bio manje vrijedan, ali sam uspio užicati najnoviju Medtronic 780G inzulinsku pumpu na 20-tak dana radi recenzije. No, presretan sam i zbog nje i zbog sebe.

Ako vam je upravo sinula ideja da i vi pokušate ono u čemu je Mia uspjela, tj. napišete zamolbu nekome, bilo je i vrijeme 😊

Upućeniji će na Mijinoj slici primijetiti Libre i MiaoMiao bluetooth adapter s kojim je Libre pretvorila u real time CGM. Dakle, otprije je sklona izvlačiti najviše iz dostupne tehnologije. Možda je došlo vrijeme za nešto novo, nešto što bi moglo dodatno olakšati breme dijabetesa. Je li to 780G inzulinska pumpa koja automatski povećava isporuku inzulina kada šećer krene rasti i prekida isporuku inzulina kada šećer pada – uskoro ćemo saznati.

Medtronic 780G, transmiter i pripadajuća aplikacija
Medtronic 780G, transmiter i pripadajuća mobitel aplikacija za roditelje

Nemamo vam trenutno više ništa pametno za prijaviti, osim da ćemo se javiti s osvrtima – svatko sa svojim, a nadamo se i nekom djetetu
(čiji će roditelj opisati njihovo iskustvo sa 780G 🙂 ) .

Do tada, ako niste, pročitajte prošli tekst o ovoj pumpi i njenom službenom predstavljanju u Hrvatskoj:

U Hrvatskoj službeno lansirana 780G inzulinska pumpa!

Hvala tvrtki Mediligo.hr na posudbi pumpe.

Zaključak
Iako vam se možda čini da je distributeru bila dječja igra dovesti najskuplju i trenutno najbolju inzulinsku pumpu na Hrvatsko tržište – to nipošto nije tako. Ne zaboravimo da smo malo i relativno siromašno tržište na kojem se inzulinske pumpe za sada gotovo isključivo nabavljaju na tenderima koji ne odražavaju realne potrebe, a kupovna moć građana nije Bog zna što.


Još iz kategorije Inzulinske pumpe: