projekt email prijateljiDavor Skeledžija

Projekt "Online prijatelji" - pronađi svoju srodnu dušu!

14/11/2023

U svijetu dijabetesa, podrška i razumijevanje često su ključni za uspješno nošenje s izazovima koje donosi ova bolest. Oboljele su osobe često pod stresom, opterećene, a nemaju s kime podijeliti kako se osjećaju.

Mnogi među vama osjećali su se kao Pale sam na svijetu kad su prvi put čuli dijagnozu. Nisi znao što te čeka, a kamoli osobe oko tebe.

Upravo ti zato predstavljamo projekt “Online prijatelji” putem kojeg imaš priliku pronaći nekoga tko će postati tvoj pravi prijatelja, osobu koja ćete razumjeti i podržati.

email prijatelji projekt

Za koga je projekt "Online prijatelji"?

Namijenjen je svim novim, kojima je tek otkriven dijabetes, kojima nije lako nositi se s dijabetesom, ali i onim već iskusnim dijabetičarima 🙂

Program je za osobe kojima je dijabetes tek usputni problemčić, uronjenim u puno drugih interesa koji im ispunjavaju život. Ali pozivamo, širimo ruke prema onima koji dugo imaju dijabetes i već su umorni od njega. Projekt za sve, i djecu i odrasle.

Ukratko, za sve koji žele naći svoju srodnu slatku dušu.

Pokretanje ovog projekta na Svjetski dan dijabetesa, 14. studenog nije slučajnost. Baš kao što taj datum označava zajedništvo, podizanje svijesti i podršku zajednice oboljelih od dijabetesa diljem planeta, tako i ovim projektom pozivamo sve dijabetičare da se povežu, podrže i podijele svoja iskustva. Svaki slatki mali princ može pronaći svoju šećernu lisicu.

email prijatelji projekt

Kako projekt funkcionira?

  1. Sudjelovanje je jednostavno: prvo ispuniš ovaj kratak i jednostavan obrazac za sudjelovanje,
  2. Zatim pronalazimo najboljeg online prijatelja za tebe. Trudimo se pronaći osobu sličnih godina i afiniteta kako biste se bolje povezali. Sudjelovanje u projektu je besplatno.
  3. Kada te spojimo s drugom osobom, dobivaš e-mail adresu svog novog prijatelja.
  4. Pišite!

Ovo nije samo razmjena poruka - to je prilika da pronađeš istinsku podršku i podijeliš svoje osjećaje i svakodnevnicu s novim prijateljem koji te stvarno razumije. Nitko se neće veseliti tvojim malim pobjedama i radostima kao osoba koja se osjeća slično, ponekad vjerojatno isto kao i ti!

Sudionici ovog projekta ne samo da dijele svoja spoticanja o dijabetes, oni postaju oslonac jedni drugima, pružajući podršku koja je ključna kako u svakoj tako i u ovoj zajednici.

email prijatelji

Prijavom na projekt "E-mail prijatelji" krećeš na zajedničko “putovanje” i inspiriraš druge da žive punim plućima unatoč mukama po dijabetesu.

Prijavi se čim prije i pronađi svog novog online prijatelja!

Ispuni kratki prijavni formular na ovom linku.
Sudjelovanje u projektu je besplatno.

Projekt su podržale brojne dijabetičke udruge u Hrvatskoj, koje će svoje članove informirati kako uz pomoć projekta „Online prijatelji“ mogu upoznati nekoga sebi sličnog, kome je ista bolest postala životni suputnik i tko može i želi pomoći svojim autentičnim znanjem.

Sretno nam bilo.

Uz podršku:

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Edukacija: