projekt email prijatelji

Projekt “Online prijatelji” – pronađi svoju srodnu dušu!

U svijetu dijabetesa, podrška i razumijevanje često su ključni za uspješno nošenje s izazovima koje donosi ova bolest. Oboljele su osobe često pod stresom, opterećene, a nemaju s kime podijeliti kako se osjećaju.

Mnogi među vama osjećali su se kao Pale sam na svijetu kad su prvi put čuli dijagnozu. Nisi znao što te čeka, a kamoli osobe oko tebe.

Upravo ti zato predstavljamo projekt “Online prijatelji” putem kojeg imaš priliku pronaći nekoga tko će postati tvoj pravi prijatelja, osobu koja ćete razumjeti i podržati.

email prijatelji projekt

Za koga je projekt “Online prijatelji”?

Namijenjen je svim novim, kojima je tek otkriven dijabetes, kojima nije lako nositi se s dijabetesom, ali i onim već iskusnim dijabetičarima 🙂

Program je za osobe kojima je dijabetes tek usputni problemčić, uronjenim u puno drugih interesa koji im ispunjavaju život. Ali pozivamo, širimo ruke prema onima koji dugo imaju dijabetes i već su umorni od njega. Projekt za sve, i djecu i odrasle.

Ukratko, za sve koji žele naći svoju srodnu slatku dušu.

Pokretanje ovog projekta na Svjetski dan dijabetesa, 14. studenog nije slučajnost. Baš kao što taj datum označava zajedništvo, podizanje svijesti i podršku zajednice oboljelih od dijabetesa diljem planeta, tako i ovim projektom pozivamo sve dijabetičare da se povežu, podrže i podijele svoja iskustva. Svaki slatki mali princ može pronaći svoju šećernu lisicu.

email prijatelji projekt

Kako projekt funkcionira?

  1. Sudjelovanje je jednostavno: prvo ispuniš ovaj kratak i jednostavan obrazac za sudjelovanje,
  2. Zatim pronalazimo najboljeg online prijatelja za tebe. Trudimo se pronaći osobu sličnih godina i afiniteta kako biste se bolje povezali. Sudjelovanje u projektu je besplatno.
  3. Kada te spojimo s drugom osobom, dobivaš e-mail adresu svog novog prijatelja.
  4. Pišite!

Ovo nije samo razmjena poruka – to je prilika da pronađeš istinsku podršku i podijeliš svoje osjećaje i svakodnevnicu s novim prijateljem koji te stvarno razumije. Nitko se neće veseliti tvojim malim pobjedama i radostima kao osoba koja se osjeća slično, ponekad vjerojatno isto kao i ti!

Sudionici ovog projekta ne samo da dijele svoja spoticanja o dijabetes, oni postaju oslonac jedni drugima, pružajući podršku koja je ključna kako u svakoj tako i u ovoj zajednici.

email prijatelji

Prijavom na projekt “E-mail prijatelji” krećeš na zajedničko “putovanje” i inspiriraš druge da žive punim plućima unatoč mukama po dijabetesu.

Prijavi se čim prije i pronađi svog novog online prijatelja!

Ispuni kratki prijavni formular na ovom linku.
Sudjelovanje u projektu je besplatno.

Projekt su podržale brojne dijabetičke udruge u Hrvatskoj, koje će svoje članove informirati kako uz pomoć projekta „Online prijatelji“ mogu upoznati nekoga sebi sličnog, kome je ista bolest postala životni suputnik i tko može i želi pomoći svojim autentičnim znanjem.

Sretno nam bilo.

Uz podršku:


Još iz kategorije Edukacija: