Doktor Grgurević s Vuka predaje na Data4Diabetes Meetup!

Sve koji poznaju Mladena Grgurevića oduševit će informacija da se ovaj cijenjeni liječnik pridružio timu predavača na Data4Diabeets Meetup-u koji će se održati u četvrtak 1.10.2020.

Detalje o svim predavanjima, panel diskusiji i uputama za prijavu potražite na stranici www.hit-konferencija.hr.

Doktor Grgurević će u 11:40h održati predavanje koje možete pogledati iz bilo kojeg dijela Hrvatske:

Inicijacija pacijenata na SAP tehnologiju pomoću CareLink sustava”

SAP je skraćenica od Sensor Augumented Pump, što znači da će govorit o pacijentima i inzulinskim pumpama koje mjere razinu glukoze te na osnovi izmjerenih podataka automatski prilagođavaju isporuku inzulina. Ovakva predavanja su iznimno popularna na svjetskim dijabetičkim konferencijama, vrlo su korisna drugim liječnicima, a i zainteresiranim pacijentima.


Kao što se vidi iz naslovnice, dr. Mladen Grgurević je iznimno angažirani liječnik u dijabetičkoj zajednici. Bio je službeni liječnik zlatne DiaEuro futsal reprezentacije osoba s dijabetesom, sudionik Tehnološkog dana u organizaciji ZADI-ja i portala naInzulinu.com, te edukator na brojnim važnim događanjima (kao što je i nadolazeći Obiteljski eKamp Zagrebačkog dijabetičkog društva).

Autorica desne DiaEuro fotke: Ines Jakopanec
Autorica desne DiaEuro fotke: Ines Jakopanec

Osim toga riječ je o predavaču na čijim predavanjima nitko ne spava, što je vještina koju priželjkuju brojni hrvatski liječnici. Napomenimo još da dolazi s Vuka Vrhovca, referentnog centra za dijabetes u Republici Hrvatskoj i da je bio učenik Manje Prašek, umirovljene liječnice koja ima najviše iskustva s inzulinskim pumpama u RH.

Zaključak
Nemojte propustiti ovo virtualno predavanje u četvrtak u 11:40h. Besplatno se prijavite ovdje, a ako neko polje u prijavnici ne znate popuniti, samo upišite “Osoba s dijabetesom” ili sl.

Pozvani ste na Data4Diabetes MeetUp!


Još iz kategorije Izdvojeno:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com