Davor Skeledžija

Doktor Grgurević s Vuka predaje na Data4Diabetes Meetup!

27/09/2020

Sve koji poznaju Mladena Grgurevića oduševit će informacija da se ovaj cijenjeni liječnik pridružio timu predavača na Data4Diabeets Meetup-u koji će se održati u četvrtak 1.10.2020.

Detalje o svim predavanjima, panel diskusiji i uputama za prijavu potražite na stranici www.hit-konferencija.hr.

Doktor Grgurević će u 11:40h održati predavanje koje možete pogledati iz bilo kojeg dijela Hrvatske:

"Inicijacija pacijenata na SAP tehnologiju pomoću CareLink sustava"

SAP je skraćenica od Sensor Augumented Pump, što znači da će govorit o pacijentima i inzulinskim pumpama koje mjere razinu glukoze te na osnovi izmjerenih podataka automatski prilagođavaju isporuku inzulina. Ovakva predavanja su iznimno popularna na svjetskim dijabetičkim konferencijama, vrlo su korisna drugim liječnicima, a i zainteresiranim pacijentima.


Kao što se vidi iz naslovnice, dr. Mladen Grgurević je iznimno angažirani liječnik u dijabetičkoj zajednici. Bio je službeni liječnik zlatne DiaEuro futsal reprezentacije osoba s dijabetesom, sudionik Tehnološkog dana u organizaciji ZADI-ja i portala naInzulinu.com, te edukator na brojnim važnim događanjima (kao što je i nadolazeći Obiteljski eKamp Zagrebačkog dijabetičkog društva).

Autorica desne DiaEuro fotke: Ines Jakopanec

Autorica desne DiaEuro fotke: Ines Jakopanec

Osim toga riječ je o predavaču na čijim predavanjima nitko ne spava, što je vještina koju priželjkuju brojni hrvatski liječnici. Napomenimo još da dolazi s Vuka Vrhovca, referentnog centra za dijabetes u Republici Hrvatskoj i da je bio učenik Manje Prašek, umirovljene liječnice koja ima najviše iskustva s inzulinskim pumpama u RH.

Zaključak
Nemojte propustiti ovo virtualno predavanje u četvrtak u 11:40h. Besplatno se prijavite ovdje, a ako neko polje u prijavnici ne znate popuniti, samo upišite "Osoba s dijabetesom" ili sl.

Pozvani ste na Data4Diabetes MeetUp!

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Izdvojeno: