Libre 2 – najava recenzije!

Nedostaju li vam alarmi? HZZO vam financira Libre 1? Bez doplate imate pokriveno 364 od 365 dana u godini, a vama nije dosta? Još bi sada i alarme? Razmazili smo se malo? 🙂

Šalim se, želimo sve, što prije i nećemo se nikome zbog toga opravdavati. U Njemačkoj se lagano zahuktava isporuka Libre 2 čitača i senzora čiji kraći opis možete pročitati i u ovom članku. Za sada na Libre 2 imaju pravo samo njemački osiguranici čije zdravstveno osiguranje ima potpisane jače ugovore s Abbottom.

No, zahvaljujući pomoći generalnog tajnika Saveza udruženja dijabetičara u Zeničko-dobojskom kantonu, Harisa Delića, recenzija Libre 2 senzora i čitača će uskoro osvanuti na stranicama ovog portala. Hvala Harise!

Za sada ću vas samo podsjetiti da i dalje nije riječ o real time CGMS-u kao što je Dexcom. Naime, alarm će se oglasiti kada šećer izađe izvan granica, ali da biste vidjeli o čemu je točno riječ, potrebno je i dalje prisloniti čitač na senzor, kao s Libre 1. No sreća da je tako jer da nije, Abbott bi potencijalno obrisao pod s konkurencijom, a to nam u ovoj fazi ne treba. Druga dobra vijest je da cijena Libre 2 ne bi trebala biti viša od Libre 1. Stoga ne zaboravite onu staru narodnu: „Poklonjenom konju se ne gleda u zube“.

Uskoro više informacija.


Još iz kategorije CGMS/FGMS:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com