Dijabetičar osvojio 8. mjesto u posljednjoj etapi svjetske biciklističke utrke!

Član tima Novo Nordisk na posljednjoj je etapi utrke u kojoj je sudjelovalo čak 110 profesionalnih biciklista – osvojio osmo mjesto!

Andrea Peron utrkivao se protiv onih bez dijabetesa, onih čije tijelo automatski ispravlja visoke i niske šećere! I uspio!  Na visoko osmo mjesto probio se momak naInzulinu ?. Intervju s Davidom i Andreom prije nego što je rasturio relaciju Samobor -> Zagreb potražite u prethodnom tekstu:

Davidu dodatnu snagu za bicikliranje daje pomisao da „nosi poruku“ ljudima diljem svijeta koji žive s dijabetesom

Većina Novo Nordisk tima se našla otprilike na sredini, ali je Andrea dokazao svima da su i veći uspjesi uistinu mogući!! ?

Dodatnu podršku dočeku biciklista pred HNK-om organiziralo je Zagrebačko dijabetičko društvo, a zahvaljujući timu iz Novo Nordiska, imali smo vrhunske pozicije odmah pored ciljne ravnine – HVALA!

Atmosfera završetka CroRace utrke bila je fantastična. Gromoglasno navijanje u kombinaciji s glasnim lupanjem po transparentima i još glasnijim helikopterom koji je uživo prenosio natjecanje na brojne televizijske i internetske platforme – bio je najuzbudljiviji način za provesti nedjelju.

Podatke o svim natjecateljima i pozicijama potražite ovdje:
https://www.crorace.com/rezultati/etapa-6/30

Hvala svima na sudjelovanju u utrci ili pored nje i vidimo se sljedeće godine ?


Još iz kategorije sport i dijabetes: