Marijo Vidakovic

"Sva lica dijabetesa" radionica za roditelje - Terme Jezerčica

22/06/2017

Projekt Sva lica dijabetesa, nastao je kao produkt zadovoljavanja potreba djece s dijabetesom i njihovih roditelja, s ciljem osnaživanja i edukacije djece i roditelja djece s dijabetesom te povezivanja svih strana uključenih direktno ili indirektno u kvalitetu života djece s dijabetesom, na dobrobit sviju, djece, roditelja, obitelji i šire zajednice. Provođenje projekta predviđeno je u svim regijama Hrvatske.

Projekt će startati održavanjem prvog seta radionica, u nedjelju 02.07.2017 godine,  u Termama Jezerčica sa sljedećim radionicama:

Radionica I – Prava djece i roditelja djece oboljele od DT1
Radionica II – Motivacijsko komunikacijska radionica podrške za roditelje djece s dijabetesom

Kroz ovaj prvi set radionica želimo kvalitetnim i praktičnim informacijama te osobnom podrškom i individualnim pristupom pružiti roditeljima djece s dijabetesom podršku koja im je neophodna u optimalnoj integraciji dijabetesa djece u svakodnevicu.
Kvalitetan način nošenja s dijabetesom najjača je poruka djetetu i ulog za budućnost!

Inicijatori projekta, ujedno i voditelji radionica, roditelji djece s dijabetesom tip 1, iz prve ruke poznaju i žive „problematiku“ dijabetesa te svoje znanje i iskustvo u vidu podrške žele podijeliti s drugima.

Pozivnicu i program radionica možete pronaći ovdje.
Za sudjelovanje je obvezno popuniti prijavnicu klikom na slijedeći link.

Za sva pitanja sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju.
Tim Sva lica dijabetesa
[email protected]


Još iz kategorije Advocacy: