Beta testiranje DiaHelp aplikacije za osobe s dijabetesom!

Ova stranica nije javno dostupna bez gornjeg linka i velika hvala na trudu te odazivu na beta testiranje prve hrvatske aplikacije za međusobnu pomoć osobama s dijabetesom!

Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji i trendovima – ova aplikacija je u mogućnosti značajno unaprijediti život osoba s dijabetesom i učiniti ga sigurnijim. Primarna funkcija joj je lociranjem putem mobitela pozvati u pomoć osobe u blizini.

Ako se osoba s dijabetesom nađe u problemu kao što je opasna hipoglikemija, gubitak aparatića, trakica, inzulina, igala, pen-ova i slično, sve što treba napraviti je uključiti „SOS“ funkciju u Diahelp aplikaciji kako bi poziv u pomoć bio upućen:

SOS funkcija ima dvije mogućnost:

  1. „Drug or medical device“
    Locirati osobe s instaliranom aplikacijom u krugu od npr 30km, te im poslati zamolbu za pomoć. U prvom trenutku je komunikacija anonimna, ali kada/ako se netko odazove – ostvaruje se direktna messenger komunikacija i moguće pomoći osobi u nevolji. U poruci stiže direktan link na Google maps lokaciju uneserećene osobe s dijabetesom.
  2. „Emergency“
    Locirati osobu koja je pala ili pada u hipoglikemiju, te alarmirati osobe s Diahelp aplikacijom u krugu od npr. 1-2 km i tražiti pomoć. Osim toga, aplikacija u ovom slučaju šalje SMS ranije predefiniranim kontaktima u kojoj piše opasnost od hipoglikemije i link na točnu lokaciju na karti
  3. Džepni pristupi informacijama!
    Sve bitne novosti i informacije o dijabetesu će biti dostupne na jednom mjestu

U sklopu ovog beta testiranja te pozivamo da instaliraš aplikaciju.

Link na Android Google store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diahelp.app

Link na iStore:
https://apps.apple.com/hr/app/diahelp-app/id1537074293

Nakon instalacije i isprobavanja aplikacije – molim da popunite ovaj kratki formular o eventualnim problemima ili greškama u aplikaciji:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com