Davor Skeledžija

Završimo aferu inzulini 2018. kako treba - ČESTITKOM!

22/12/2018

Prošli smo faze oduševljenja i očaja pa ponovno oduševljenja. Mislili smo da će ovi blagdani proteći u iščekivanju doplata za naš život. U tako groznoj atmosferi, slali ste svoje fotografije, misli i molitve, strahove i nadanja. Hvala.

Evo ih! Zajedno na jednom mjestu – objedinjenih u čestitku povodom Božića i Nove godine za: HZZO, Povjerenstvo za lijekove i Ministarstvo zdravstva.

Koliko je portal naInzulinu.com imao utjecaja na ovakav razvoj događaja – nikada nećemo sa sigurnošću saznati. Ono što sigurno znamo je da ova afera nikad ne bi obišla kompletan medijski prostor Republike Hrvatske, brojnu struku i političare da nije bilo vas! Ipak, ako mislite da i portal ima ikakve zasluge – učinite još jednu stvar:

Pogledajte ovu čestitku s glasno pojačanim zvučnicima, a onda ju pošaljite onima kojima je namijenjena: HZZO-u, Povjerenstvu za lijekove i Ministarstvu zdravstva. Netko od primatelja sigurno nije želio da onakav prijedlog ugleda svjetlo dana ili razumio dalekosežne posljedice na oboljele od dijabetesa. Netko je nešto učinio da se ovo zlo zaustavi i bit će mu drago kad pogleda i posluša ovu čestitku. Takve ljude želimo ohrabriti jer oni su ponos Hrvatske! Zahvaljujući njima inzuline možemo koristiti ovisno o njihovoj učinkovitosti i ishodima liječenja, a ne najnižoj cijeni. Onda učinimo nešto u tom smjeru:

Ne zaboravite vjerovati u ono što radite! Kontakte već znate, ali za svaki slučaj adresar preuzmite ovdje.
A sami link direktno na Youtube čestitku je https://youtu.be/OvNAEAx7X8U

Ako im se čestitka i ne svidi, možda nas neko vrijeme ostave na miru u nadi da ćemo i mi njih. Pošteno.

Sretan Božić i nova godina svima!

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Advocacy: