Radimo čestitku HZZO-u i Povjerenstvu – pomozite!

Dolaze Božić i Nova Godina, vrijeme da vidimo što smo učinili prošle godine, te odlučimo što ćemo sa sljedećom. To isto će napraviti ekipa u HZZO-u, kao i njihovo Povjerenstvo za lijekove.

HZZO je napravio i puno toga dobrog: nama tip 1 su dozvolili da provedemo Svjetski dan dijabetesa 14.11.2017. u uvjerenju da samo konačno razvijena i stabilna zemlja Europske Unije. Od novosti imali smo Libre, Enlite i FIASP; imali smo sve osim jednog inzulina bez doplate. Hvala im što su šutjeli i dozvolili da nam svjetski dan dijabetesa bude možda jedna naših najljepših godišnjica ikad do sada.


Idemo i mi učiniti nešto za njih,
idemo im poslati lijepu čestitku povodom Božića i Nove Godine, onakvu kakvu možda neće dobiti više nikad u životu. Idemo dobrim djelom na loše djelo. Znam da mnogima nije do toga, ali ipak pomozite! Pošaljite nam što prije na [email protected] svoju sliku ili svog djeteta sa inzulinom koji vam život znači. Dakle na slici treba biti osoba i nešto što asocira na dijabetes, po mogućnosti inzulin. Stari i mladi, svi su pozvani jer dijabetes ne bira. Složit ćemo upečatljivu video čestitku i podsjetiti da iza brojki žive ljudska bića o čijim životima odlučuju.

Zajedno smo jači.


Još iz kategorije Advocacy:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com