Libre – službeno kreće dostava na kućnu adresu!

Čim je HZZO objavio mogućnost dostave na kućnu adresu na 2 mjeseca, s portala smo poslali zamolbu u nekoliko firmi koje su interesantne osobama s dijabetesom – da nam jave kada/ako krenu s DOSTAVOM! 😊 eDoznake su tu, odlično funkcioniraju i ostaju s nama zauvijek! Istovremeno, trajna opcija dostave na kućnu adresu je ono na čemu će još trebati raditi, kako bismo s tom opcijom zauvijek stali uz bok ostalim zemljama Europske unije.

Evo što Abbott poručuje!

Na dva mjeseca će oni kojima je to zbilja potrebno imati mogućnost svoje Libre senzore primiti na kućnu adresu! Iako ovdje ne piše – neslužbeno saznajemo da će trošak isporuke senzora na kućnu adresu snositi netko iz braka Bontech – Abbott, vi nećete 😊

Zaključak
Ako ste mladi i zdravi, ako imate Bontech u svom gradu, ako se dobro osjećate i znate se dobro zaštititi od korone  – nemojte eksploatirati ovu opciju. Aktivan život i kretanje svakoj je osobi s dijabetesom potrebno i to ćemo uvijek promovirati. S druge strane, ako ste u problemu, u izolaciji, niste mobilni, živite na otocima ili u izoliranim sredinama – uz eDoznakuovo je stvarno spas!

Za kraj, ukoliko smatrate da privremena opcija dostave na kućnu adresu treba postati trajna, pročitajte tekst HZZO omogućio isporuku pomagala na kućnu adresu! i napišite e-mail HZZO-u na [email protected] . Zahvalite na uspješnoj implementaciji eDoznaka i tražite da opciju dostave na kućnu adresu ostave trajnom za one kojima je potrebna.

Sretno nam bilo,

p.s. Ukoliko živite na otoku ili u izoliranoj sredini ili ste jednostavno empatični, potpišite i peticiju:
Inicijativa otočana za TRAJNU opciju isporuke pomagala na kućnu adresu (i onih iz udaljenih sredina)


Još iz kategorije Advocacy: