Svjetska ekskluziva – prvi osvrt na MiaoMiao 3!

Novi MiaoMiao 3 osim što je izgledom drugačiji – pruža još kvalitetniji i brži prijenos podataka sa senzora na mobitel!

Ako ne znate što je MiaoMiao, preporučujem članak:

https://www.mojlibre.com/iskustva/miaomiao-macka-za-posvuda-ili-libre-na-stereoidima/

Što nudi verzija 3 MiaoMiao adaptera?

Sada imamo prvi MiaoMiao koji nema rupicu za resetiranje jer se odašiljač sam povezuje, stoga je proces postavljanja ubrzan i pojednostavljen. Tijekom cijelog ovog testiranja nije mi ni trebala.

  • MM3 dimenzije su 30 mm x 20 mm, a debljina 6 mm; ne opterećuje ruku i ne mijenja već uobičajenu naviku senzora na ruci.
  • Vodootoporan je do 30 min u dubini do 2 m.
  • Punjenje traje 2 sata, baterija izdrži duže od 14 dana.
  • Vrijednosti su pregledne u aplikacijama Tomato, xDrip, Spike i Glimp – koje su dostupne na Android i iPhone uređajima.

Vjerujem da ćete se složiti da novi dizajn nije baš nešto posebno, ali činjenica da MM3 antena ne pokriva cijeli senzor, a radi stabilno, odlična je vijest! Lakše će biti paralelno skenirati i sa službeno podržanim Libre čitačem što je bitno ako ste povezani sa svojim liječnikom putem LibreView platforme.

Zaključak

Testiranje sam vršila s Realme x3 Superzoom mobitelom i zaključujem da je u ovoj kombinaciji MM3 prilično brži od prošle verzije. Sjajno je što se signal više ne prekida do čega bi dolazilo ako bih se udaljila više od 2m od mobitela. Također, primijetila sam da nisam morala gasiti i paliti bluetooth ili lokaciju kako bi se signal ponovno pokrenuo, što me stvarno pozitivno iznenadilo.

MiaoMiao 3 možete naručiti na ovoj slovenskoj stranici sa brzom isporukom u Hrvatsku:

https://miaomiao.eu/product/miaomiao-freestyle-libre-reader/


Još iz kategorije CGMS/FGMS: