Davor Skeledžija

Krenula je isporuka Librea u Hrvatskoj! Stvarno je! :)

16/08/2018

Nakon skoro dvije godine uspona i padova, KONAČNO sa sigurnošću možemo reći da je „došla maca na vratanca“! I to ona žute boje! 🙂

Hrvatska se izborila! Usprkos globalnoj krizi i nestašici senzora zbog toga što brojni zdravstveni sustavi širom kugle zemaljske prihvaćaju ovu tehnologiju, Hrvatska se uspjela izboriti za svoje mjesto pod suncem!

Iako bi neki rekli da je to nemoguće, ostao sam bez riječi, ali jutrošnje slike ionako govore više od tisuću riječi, svi detalji su već objavljeni  ovdje , ovdje i na portalu www.mojLibre.com. Stoga još samo mogu ponuditi fotografije nastale danas prijepodne. 🙂  Zahvaljujemo Predsjednici Republike Hrvatske, Premijeru Republike Hrvatske, ministru financija Republike Hrvatske, bivšem predsjedniku Sabora, gradonačelniku Grada Zagreba, Ministarstvu zdravstva, HZZO-u i njegovom najnovijem ravnatelju dr. Lucianu Vukeliću i mnogima, mnogima drugima. Zahvaljujemo i svima Vama i brojnim nepoznatim ljudima u sjeni koji su marljivo, i bez da ćemo ikada saznati za njih, radili na ovom fantastičnom projektu i osigurali da inicijativa Za život s manje boli uspije u ovom opsegu!

I gledajte današnji središnji Dnevnik HRT-a!

p.s. Problema će još sigurno biti i dalje će nam trebati ogromno strpljenje i ustrajnost, ali one ključne stvari su, kako se čini – riješene.

 

Ovako izgleda dobro opremljeni osiguranik u čekaonici izabranog liječnika

 

Doznakica sukladno željama i pozdravima iz HZZO-a 🙂

 

Predmet želja mnogih Hrvata ovisnih o inzulinu

 

Slikica za dugo sjećanje 🙂

 

 

Ovo što je na starom skuterčiću vrednije je od mog malog skutera. Zapamtite to svaki put kada budete dizali HZZO doznaku! Mnogi će se potrgati za to da nam ovo pravo oduzmu! Bolje da se potrgaju da dovedu konkurenciju.

 

U nedostatku boljeg zaključka: živjela Hrvatska! 🙂

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Advocacy: