KBC Rebro je raspisao novi natječaj za inzulinske pumpe!

Važna obavijest: Klinički bolnički centar Rebro u Zagrebu je raspisao natječaj za inzulinske pumpe! To je objedinjena nabava i za djecu i za odrasle.
 
Natječaj je složen tako da jedina pumpa koja može biti nabavljena je Medtronic 640G, što je uistinu najbolja pumpa koju je trenutno u Hrvatskoj moguće nabaviti.
 
Iako nema službenih i opće prihvaćenih indikacija za inzulinsku pumpu provjerite one koje su se donekle “uhvatile”, dostupne su u PDF-u i na ovom linku, a kriju se pod naslovom „Odabir bolesnika za primjenu inzulinske pumpe“. Možda baš vi uspijete ostvariti pravo na ovu koja je u stanju isključiti isporuku inzulina prije hipoglikemije! I to stvarno radi, isprobano na vlastitoj koži. Nemojte miješati ovaj godišnji Rebro tender s HZZO-ovim godišnjim tenderom. HZZO će svoj tender tek objaviti, nadajmo se za istu ovu pumpu.
 
Tekstove o Minimed 640G inzulinskoj pumpi potražite na ovom linku.
Evo i detalja natječaja:

Urednik portala naInzulinu.com.
Dugogodišnji volonter i aktivist društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši član predsjedništva, potpredsjednik i predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva.
Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala