Tko je bio tragično preminuli Dominik Išaretović?

Teško je bilo propustiti brojne medije i portale koji su u nedjelju izvijestili o tragičnoj pogibiji Dominika Išaretovića… Bio je jedan od nas, osoba s dijabetesom tip 1.

Dominik je u sredini, drži pehar
Dominik je u sredini, drži DiaEuro pehar

Imao je 29 godina, dvoje djece, treće na putu i nevjerojatan sportski duh. Bio je igrač Dinama, ali i neponovljivi član hrvatske futsal reprezentacije DiaEuro, velikog projekta o kojem je bilo puno riječi na ovom portalu.

Koliko je bio dobar i velik prijatelj, važan dio DiaEura još od 2015., je vidljivo na snimci ispraćaja reprezentacije prije dvije godine. Dominik je drugi s lijeva u bijeloj majci:

Tragičan događaj se odvio na Jarunu u nedjelju 12.7.2020. u 7 sati ujutro kada je Dominik udario autom u stup, pritom ga iščupao i zatim udario u drvo. Auto se zapalio i Dominiku nije bilo više pomoći.

“Odlazak našeg Domija ogroman je gubitak za repku DiaEuro, bio je veliki čovjek, prijatelj, onaj koji je podizao ekipu u teškim trenucima i gurao naprijed… Dragi Domi zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i biti dio ekipe na terenu…”. Tomislav Ciković – višegodišnji voditelj hrvatskog DiaEuro projekta.

Tokom nedjelje se spontano okupila gotovo kompletna hrvatska Diaeuro reprezentacija, obilazili su mjesto pogibije na Jarunu, izražavali sućut obitelji i prijateljima.. Hulka, kako su ga odmilja zvali, više nema…


Još ove godine je Dominik sudjelovao na pripremama za Diaeuro 2020. gdje je kompletna momčad odigrala tekmu s juniorima u općini Cestici. Pripreme su ujedno imale i humanitarni karakter o čemu je bilo riječi na stranicama Zagrebačkog dijabetičkog društva. Ovogodišnji DiaEuro se zbog pandemije neće održati.

Ekipa portala naInzulinu.com izražava iskrenu sućut obitelji i brojnim prijateljima.


Još iz kategorije Izdvojeno: