Davor Skeledžija

PRVI kongres osoba s dijabetesom tip 1 u HR – pozivnica!

29/12/2019

U Republici Hrvatskoj do sada nije postojao kongres namijenjen isključivo osobama s dijabetesom tip 1! Do sada.

Kongres se će se održati na lijepom plavom Jadranu, a organiziraju ga osobe s dijabetesom tip 1 i njihove obitelji. Evo i službene pozivnice::

POZIVNICA

„Tisuću zašto, tisuću zato o dijabetesu tip 1“

Poštovani,

čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na skup djece i mladih s dijabetesom tip 1 u razdoblju od 13. 3. 2020. do 15. 3. 2020. u Hotelu Lišanj, Novi Vinodolski.

Udruge Dijabetes klub tip 1 Virovitica, Mellitus Rijeka, Međimurski slatkiši, Brodski slatkiši te Udruga Slatki život Đakovo okupili su se i zajedničkim snagama osmislili i organizirali projekt osobito namijenjen djeci i mladima oboljelima od dijabetesa tip 1. Glavni organizator skupa je Ivan Andrašević, dr. med.

Kada se govori o dijabetesu, postoji niz pitanja koja najčešće započinju riječju „ZAŠTO“, a uz tim stručnjaka koje okupljamo na najavljenom kongresu, dat ćemo Vam „tisuću ZATO“ te na taj način pomoći djeci i mladima u njihovoj borbi.

Primarni cilj projekta je tijekom tri dana edukacije, druženja i međusobne razmjene iskustava poboljšati kvalitetu života osoba oboljelih od dijabetesa tip 1 te potaknuti i njihove obitelji na edukaciju. Očekuju vas vrhunski stručnjaci, aktualne teme iz svijeta tehnologije i dijabetesa te raznovrsne trodnevne edukativne radionice (praktične radionice, psihološke radionice, pravilna prehrana, fizičke aktivnosti…).

Prijave za skup su u tijeku, a broj mjesta je ograničen. Prijave traju do 1. 2. 2020. godine ili kraće, ako sva mjesta budu popunjena.

S poštovanjem,
ispred organizacijskog odbora
Ljiljana Zrakić,
predsjednica udruge Slatki život Đakovo

Službena web stranica: www.t1d-event.org
Možete nas kontaktirati putem mail adrese: [email protected] ili putem mobitela 095/5952-083
Link na Facebook event : https://www.facebook.com/events/943633732689211

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Advocacy: