PRVI kongres osoba s dijabetesom tip 1 u HR – pozivnica!

U Republici Hrvatskoj do sada nije postojao kongres namijenjen isključivo osobama s dijabetesom tip 1! Do sada.

Kongres se će se održati na lijepom plavom Jadranu, a organiziraju ga osobe s dijabetesom tip 1 i njihove obitelji. Evo i službene pozivnice::

POZIVNICA

„Tisuću zašto, tisuću zato o dijabetesu tip 1“

Poštovani,

čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na skup djece i mladih s dijabetesom tip 1 u razdoblju od 13. 3. 2020. do 15. 3. 2020. u Hotelu Lišanj, Novi Vinodolski.

Udruge Dijabetes klub tip 1 Virovitica, Mellitus Rijeka, Međimurski slatkiši, Brodski slatkiši te Udruga Slatki život Đakovo okupili su se i zajedničkim snagama osmislili i organizirali projekt osobito namijenjen djeci i mladima oboljelima od dijabetesa tip 1. Glavni organizator skupa je Ivan Andrašević, dr. med.

Kada se govori o dijabetesu, postoji niz pitanja koja najčešće započinju riječju „ZAŠTO“, a uz tim stručnjaka koje okupljamo na najavljenom kongresu, dat ćemo Vam „tisuću ZATO“ te na taj način pomoći djeci i mladima u njihovoj borbi.

Primarni cilj projekta je tijekom tri dana edukacije, druženja i međusobne razmjene iskustava poboljšati kvalitetu života osoba oboljelih od dijabetesa tip 1 te potaknuti i njihove obitelji na edukaciju. Očekuju vas vrhunski stručnjaci, aktualne teme iz svijeta tehnologije i dijabetesa te raznovrsne trodnevne edukativne radionice (praktične radionice, psihološke radionice, pravilna prehrana, fizičke aktivnosti…).

Prijave za skup su u tijeku, a broj mjesta je ograničen. Prijave traju do 1. 2. 2020. godine ili kraće, ako sva mjesta budu popunjena.

S poštovanjem,
ispred organizacijskog odbora
Ljiljana Zrakić,
predsjednica udruge Slatki život Đakovo

Službena web stranica: www.t1d-event.org
Možete nas kontaktirati putem mail adrese: [email protected] ili putem mobitela 095/5952-083
Link na Facebook event : https://www.facebook.com/events/943633732689211


Još iz kategorije Advocacy:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com