Pozivamo vas na fantastična predavanja – Put do dobre kontrole!

Prošlo ljeto organizirali smo Sportski dan i roštilj na Jarunu – bili ste oduševljeni. Nedavno je organizirana tehnološka panel diskusija – rekli ste „Hoćemo još!“. Nema problema, ponovno organiziramo nešto zbilja posebno!! Poslušajte čak dva vrhunska izlaganja u kazalištu Trešnja. Vrijeme događanja je petak, 17. 5., s početkom u 18 h.

Tanja Dragun – Osobni put do dobre kontrole
Doktorica s dijabetesom, Tanja Dragun, dolazi nam iz Splita. U kazalištu Trešnja će onim simpatičnim splitskim naglaskom ispričati vrlo ozbiljnu i medicinski utemeljenu priču o tome kako je dogurala do HbA1c-a od 4,9 %! Nakon dugotrajnih i upornih isprobavanja, traženja, padanja i dizanja, Tanja vjeruje da je uspjela ostvariti optimalnu regulaciju šećera i to na način dostižan svim osobama s dijabetesom. Ako vas zanima kako izbjeći hipoglikemije, hiperglikemije, ali i vrlo štetne roller coastere – dođite, svašta ćete čuti!

dr. Tanja Dragun i klinička psihologinja, dr. sc. Marina Grubić

Dr. sc. Marina Grubić – Kako se nositi s izazovima života s dijabetesom?
Nedavno je na Facebooku postavljeno vrlo jednostavno anketno pitanje:

Daleko najviše osoba s dijabetesom odgovorilo je da im je jako potrebno psihološko-motivacijsko predavanje o životu s dijabetesom!

Tko nije čuo za najbolju i najiskusniju kliničku psihologinju u Republici Hrvatskoj, dr. sc. Marinu Grubić, vjerojatno nema puno veze s dijabetesom. 🙂 Dr. Grubić radi na Rebru u Referentnom centru za dječji i adolescentni dijabetes RH. Svaka čast ostalim psiholozima, ali, kada je o dijabetesu riječ, ona se time bavi oduvijek i zna sve. Da je odavno u ovoj priči potvrđuje i informacija da je i mene, uplašenog klinca sa samo cca 13 godina, izvela na pravi put.

Svi zajedno ćemo imati čast i zadovoljstvo poslušati svjetski autoritet na području psihologije i dijabetesa. Krenut će s djecom, a završiti s odraslima, govorit će nam ono što nam je svima potrebno – kako se iz dana u dan što uspješnije motivirati za uspješnu samokontrolu. Dragi roditelji, netko je jednom rekao: „Kada roditelja dobro psihološki posložiš, regulacija djeteta je neusporedivo bolja, a kad odrasteš, tek tada preuzmeš kompletan teret“.

Rezime
U petak, 17. 5. 2019., u 18 h dođite u Gradsko kazalište Trešnja u Mošćeničku ulicu broj 1 u Zagrebu. Karte kupite već danas po simboličnoj cijeni od 10 kn na ovom linku. I nemojte se poslije žaliti da ih niste stigli kupiti.

Nakon prezentacija družit ćemo se uz prikladne bio-low-carb sendviče od kojih vam šećer neće otići „nebu pod oblake“. Vidimo se!

Hvala našim partnerima, vodećima na tržištu za dijebates u Republici Hrvatskoj na podršci – tvrtkama Novo Nordisk i Medilab. Ponosni smo na tako ugledne partnere.

Hvala ravnateljici, gđi. Višnji Babić, i kazalištu Trešnja na izvrsnoj suradnji i pomoći.


Još iz kategorije Izdvojeno:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com