Poziv na 14. Konferenciju digitalne medicine FUTURE IS NOW

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW.

Konferencija će se baviti temama područja eZdravstva fokusirana na projekte u digitalizaciji medicine koje donose opipljivu korist za pacijenta.

Glavna tema konferencije biti će Portal Zdravlja te koje benefite donosi liječnicima, a koje pacijentima. Iako postoji puno prostora za poboljšanja, već danas pacijenti mogu provjeriti gdje, kad i od koga im je izdan neki lijek, kada su bili kod svojeg izabranog liječnika, pogledati svoju povijest bolesti i slično.

Razmjena mišljenja podijelit će u panel diskusiji Tanja Bedovec, ravnateljica Uprave za e-zdravstvo iz Ministarstva zdravstva, Aleksandar Gluščević, dr. med., pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor, Dom zdravlja Zagreb – Centar, Davor Skeledžija urednik portala nainzulinu.com uz predstavnika IT industrije.

Svoje sudjelovanje u programu potvrdili su Jelena Curać, pomoćnica ravnatelja za informacijske tehnologije iz HZZO-a,  Karmen Korda Orlović, mag.paed.soc., univ.spec., mladi ambasador Europskog Kodeksa protiv raka, Katarina Gvozdanović, voditeljica Radne grupe za sekundarnu upotrebu biomedicinskih i zdravstvenih podataka (SEKA) i drugi.

14. izdanje konferencije održat će se pretežito fizički s mogućnošću praćenja online za sve koji ne mogu fizički prisustvovati konferenciji.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se u Zagrebu sedmu godinu za redom, a cilj je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe.

Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu.

Prošlogodišnju konferenciju pratilo je preko više od 260 sudionika, a internacionalni dio programa pratila je publika iz  Mađarske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Finske, Čile, Bugarske i UAE čime je potvrđeno da je FUTURE IS NOW vodeća platforma za razmjene informacija u digitalizaciji zdravstva.

Skup se boduje od strane Hrvatske ljekarničke komore i Hrvatske liječničke komore.

Program konferencije dostupan je na – https://www.hit-konferencija.hr/

Kotizaciju možete osigurati na linku – https://www.entrio.hr/event/14-konferencija-digitalne-medicine-future-is-now-10777


Još iz kategorije Vijesti i Događanja: