Davor Skeledžija

Pokrenut je novi blog o dijabetesu – DIAnovo!

20/12/2019

Svaku dobronamjernu osobu s dijabetesom razveselit će informacija da je hrvatsko internetsko nebo bogatije za još jedan blog o dijabetesu. Što se više o dijabetesu piše i govori, manje su šanse da nas institucije obespravljuju i ignoriraju, a veće za edukaciju i motivaciju za boljom samokontrolom. A kada se u priču uključi Jutarnji List i njihov komentator i novinar, Gojko Drljača, onda stvari postaju još ozbiljnije i šireg dosega.

Kao što piše na novom portalu:
Gojko Drljača u nakladničkom biznisu prošao je sve; od novinara početnika do visokih menadžerskih pozicija. Najveći dio karijere posvetio je praćenju ekonomije i biznisa. Bio je dio timova koji su šokantnim novinskim otkrićima mijenjali Hrvatsku. Napisao je stotine kolumni u kojima je uporno molio policy makere da povuku prave, reformske poteze. Oni na vlasti nisu željeli čuti. Sada želi pisati za dijabetičare jer vjeruje kako im može pomoći da žive zdravije i bolje.

Od sada će vaš izvor informacija o dijabetesu moći biti i blog www.DIAnovo.hr, a samo površnim pregledom sadržaja uvjerit ćete se da će suradnja s portalom naInzulinu.com biti odlična. 🙂 „DIAnovo je mjesto gdje za dijabetičare pišu dijabetičari i najbolji eksperti: doktori i znanstvenici“.

Stoga, poželimo dobrodošlicu novom članu naše internetske zajednice – blog www.DIAnovo.hr

Za početak sudjelujte u natječaju „Novogodišnja večera s najmanje šećera“, kojemu je cilj odabrati najbolje recepte za puno uživanje u dočeku Nove godine. Detalje natječaja, kao i odlične nagrade, potražite na ovom linku.

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Izdvojeno: