Legendarni Tehnološki dan se vraća!

Inzulinske pumpe, senzori, budućnost dijabetesa – teme su ovogodišnjeg tehnološkog dana Zagrebačkog dijabetičkog društva i Portala naInzulinu.com !

Nakon previše vremena, 12.3. u 16h konačno ćete moći sudjelovati u tehnološkoj diskusiji o dijabetičkoj tehnologiji. Vodit će ju dvije vrhunske dijabetologinje za djecu i odrasle, jedan tata i jedan urednik portala posvećenog dijabetesu:

Osim nas, skupu će se kratko obratiti svjetski poznati dijabetolozi s internacionalnim karijerama Tadej Battelino i Goran Petrovski! A najavljeno je i sudjelovanje predstavnika HZZO-a!

Moderator događanja čuveni je Petar Pereža!

Sudjeluj i ti – online!

COVID nam još uvijek ne dozvoljava velike evente u najvećim kino dvoranama, ali dopušta vrhunska online događanja s nekoliko kamera i kristalno čistim zvukom.

Ako si na Facebooku  – klikni na ovaj Facebook event i prijavi se. Za one koji mrze Facebook, tu je još i prijenos preko Youtubea.

Sudjeluj uživo!

Oni koji smatraju da jedino događanja uživo imaju smisla, na naše događanje u Ziceru na Velesajmu mogu se prijaviti putem ovog linka. Požurite jer je zbog COVID ograničenja broj sudionika uživo – malen. Dobra je vijest da ne trebaju COVID potvrde 😉.

Hvala sponzorima!

Od srca HVALA firmama koje su omogućile ovaj vrhunski događaj:

Glavni partneri i podupiratelji Tehnološkog dana: tvrtke MEDILAB ONE i Abbott

Partneri i podupiratelji Tehnološkog dana: tvrtke MediLigo i MedtronicBauerfeind

Pridružite nam se! 😃


Još iz kategorije Vijesti i Događanja: