Halid Bešlić – dođite na humanitarni koncert Sisačkog dijabetičkog društva

Sisak

Sisačko dijabetičko društvo organizira 27.4.2017. humanitarni koncert za nabavu uređaja za kontinuirano mjerenje glukoze za djecu dijabetičare. Riječ je o jednom od najaktivnijih društava vezano za kontinuirano mjerenje, već su organizirali uspješnu humanitarnu aukciju slika i humanitarnu zabavu u istu svrhu.

Humanitaran koncert kruna je aktivnosti Sisačkog dijabetičkog društva i nadamo se posljednji humanitarni događaj vezan za senzore za kontinuirano mjerenje. Vjerujemo da će u skoroj budućnosti kontinuirano mjerenje biti dostupno u Republici Hrvatskoj preko nacionalnog osiguravatelja odraslima i djeci na inzulinu.

Dobili smo potvrdu organizatora da će nam legendarni Halid Bešlić otpjevati svoj megahit „Prva injekcija davno zaboravljena“, ispravak: „Prvi poljubac davno zaboravljen“.

Pored Halida Bešlića, nastupiti će: Pavao Anić, Ivana Marić, grupa Povratak i mnogi drugi. Osim što je pokrovitelj cijele inicijative „Za život s manje boli“, Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović direktno je podržala i ovaj humanitarni koncert.

Cijena ulaznice je 50 kn čiji prihod ide za nabavu senzora, ostale detalje potražite na priloženom plakatu:

a za kvalitetnu pripremu preporučamo slušalice na najglasnije i ovaj evergreen čiju izvedbu uživo očekujte uskoro:
Halid Beslic – Prvi poljubac – (Live) – (Arena Zagreb 2009)


Još iz kategorije Izdvojeno: