Davor Skeledžija

Ana Špoljarić iz Zagrebačkog dijabetičkog - radi za najveći medijski koncern!

02/07/2023

Ako ste ikad bili na nekom događanju Zagrebačkog dijabetičkog društva, uživo ili online – vjerojatno ste naletjeli na Anu Špoljarić. Riječ je o jednoj od najboljih osoba koju poznajem, a koja je skoro cijeli svoj dosadašnji radni vijek provela u Zagrebačkom dijabetičkom društvu.

Samozatajna je i inteligentna, dio najužeg tima koji stoji iza najvećih uspjeha Zagrebačkog dijabetičkog društva i šire zajednice:

  1. Inicijativa Život s manje boli – senzori za sve osobe s tip 1 dijabetesom
  2. Inzulini bez doplate za SVE osobe na intenziviranoj terapiji inzulinom
  3. Dostava medicinskih pomagala na kućnu adresu
  4. Baqsimi - glukagon na inhaliranje preko HZZO-a
  5. Inzulinske pumpe na listi pomagala
  6. Senzori za osobe na inzulinu za tip 2 dijabetesom (ovu službenu potvrdu još čekamo)
  7. Tehnološki dan Zagrebačkog dijabetičkog društva
  8. I još puno puno toga….

Ana Špoljarić je provela 16 godina kao zaposlenica Zagrebačkog dijabetičkog društva i došao je dan kada je donijela odluku koja će promijeniti njen život iz temelja. Odlučila je reći zbogom starom i otvoriti vrata novom. Žudnja za novim izazovima, daljnjim rastom i novim smislom je prevladala.

Ana Špoljarić mijenja dijabetes

Ana Špoljarić mijenja dijabetes

Hvala Ani na inspiraciji i svemu što je donijela u dijabetičku zajednicu i vjerujemo da nas nikada neće u potpunosti napustiti. Neka njen put bude ispunjen izazovima, rastom i nevjerojatnim uspjesima. Neka svaki korak koji napravi donese radost, ispunjenje i sreću.

Novo radno mjesto – redakcija portala Živim.hr!

Portal Živim.hr je dio najveće i najjače medijske grupacije u Hrvatskoj – Hanza Media. Svi ste čuli za Jutarnji list, ali i brojne druge članice:

Tamo će se pridružiti prekrasnoj Doris Kezić koju ste također mogli upoznati na stranicama ovog portala

Doris Kezić

Doris Kezić

Zaključak

Cilj rubrike karijere na portalu naInzulinu.com je pratiti uspjehe dragih, dobrih i zaslužnih ljudi u našem dijabetičkom ekosistemu.

Ana je definitivno osoba koju bi svatko poželio imati u svom timu, stoga poželimo joj sve najbolje uz vjeru da će ostvariti nove velike poslovne uspjehe 😊 😊

Sretno joj bilo

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Vijesti i Događanja: