Dijabetes i sport na Jarunu – događaj kojem želite prisustvovati!

Nije važno jeste li više sportski tip ili osoba koja voli kvalitetno pojesti, nije važno imate li dijabetes tipa 1 ili dijabetes tipa 2 – važno je pojaviti se na Jarunu 15.9.2018. u 15:30h na legendarnom Sportskom danu Zagrebačkog dijabetičkog društva!

Zašto?

Krenimo redom, osim što ćeš imati priliku družiti se i zabaviti s fantastičnim ovisnicima o inzulinu, ovo je jedinstvena prilika za naučiti nešto o utjecaju fizičke aktivnosti na dijabetes, sve u sklopu kratkog, ali zanimljivog predavanja.

Nakon toga slijedi nekoliko jednostavnih, ali zabavnih sportova: badminton, graničar i nogomet, a za starije i ozbiljnije organiziramo vježbanje u prirodi pod stručnim vodstvom!

Za kraj ono najbolje

  • Kvalitetni i provjereni majstori roštilja će vam priuštiti najukusniji roštilj od kojeg glukoza u krvi neće otići u nebesa, a za nas starije i ozbiljnije, tu je opcija dobrog starog čobanca – „na žlicu“ :). Naravno, sve je stvar osobnog izbora.
  • Tijekom cijelog događanja na raspolaganju će vam biti i medicinska sestra koja će mjeriti razinu glukoze u krvi pouzdanim aparatićem OneTouch.®
  • Kotizacija za događanje iznosi samo 15 kn po osobi, a obiteljska 30 kn.
  • Kako je to uvijek bude, zbog apsolutno savršene organizacije i osiguranja dovoljne količine hrane i pića, potrebno je prijaviti se na ovom linku.

Točno mjesto na Jarunu gdje se nalazimo je ovdje, a apsolutno svi detalji su dostupni na internetskim stranicama Zagrebačkog dijabetičkog društva. „Ako nešto nije na Facebooku – nije nigdje“ i zato je kreiran poseban „Facebook event“ na kojem, ako se prijavite, možete pratiti najnovije informacije, teasere i ostalo.

Izvidnički tim Zagrebačkog dijabetičkog društva je uz  zračnu podršku obavio preliminarni pregled terena na Jarunu. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku. 🙂

Do neba hvala tvrtkama Novo Nordisk i Johnson & Johnson SE d.o.o (OneTouch®) na podršci ovom vrijednom projektu za sve osobe s dijabetesom i njihove obitelji! 🙂

 


Još iz kategorije Izdvojeno:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com