Davor Skeledžija

Dijabetes i sport na Jarunu – događaj kojem želite prisustvovati!

03/09/2018

Nije važno jeste li više sportski tip ili osoba koja voli kvalitetno pojesti, nije važno imate li dijabetes tipa 1 ili dijabetes tipa 2 – važno je pojaviti se na Jarunu 15.9.2018. u 15:30h na legendarnom Sportskom danu Zagrebačkog dijabetičkog društva!

Zašto?

Krenimo redom, osim što ćeš imati priliku družiti se i zabaviti s fantastičnim ovisnicima o inzulinu, ovo je jedinstvena prilika za naučiti nešto o utjecaju fizičke aktivnosti na dijabetes, sve u sklopu kratkog, ali zanimljivog predavanja.

Nakon toga slijedi nekoliko jednostavnih, ali zabavnih sportova: badminton, graničar i nogomet, a za starije i ozbiljnije organiziramo vježbanje u prirodi pod stručnim vodstvom!

Za kraj ono najbolje

  • Kvalitetni i provjereni majstori roštilja će vam priuštiti najukusniji roštilj od kojeg glukoza u krvi neće otići u nebesa, a za nas starije i ozbiljnije, tu je opcija dobrog starog čobanca – „na žlicu“ :). Naravno, sve je stvar osobnog izbora.
  • Tijekom cijelog događanja na raspolaganju će vam biti i medicinska sestra koja će mjeriti razinu glukoze u krvi pouzdanim aparatićem OneTouch.®
  • Kotizacija za događanje iznosi samo 15 kn po osobi, a obiteljska 30 kn.
  • Kako je to uvijek bude, zbog apsolutno savršene organizacije i osiguranja dovoljne količine hrane i pića, potrebno je prijaviti se na ovom linku.

Točno mjesto na Jarunu gdje se nalazimo je ovdje, a apsolutno svi detalji su dostupni na internetskim stranicama Zagrebačkog dijabetičkog društva. „Ako nešto nije na Facebooku – nije nigdje“ i zato je kreiran poseban „Facebook event“ na kojem, ako se prijavite, možete pratiti najnovije informacije, teasere i ostalo.

Izvidnički tim Zagrebačkog dijabetičkog društva je uz  zračnu podršku obavio preliminarni pregled terena na Jarunu. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku. 🙂

Do neba hvala tvrtkama Novo Nordisk i Johnson & Johnson SE d.o.o (OneTouch®) na podršci ovom vrijednom projektu za sve osobe s dijabetesom i njihove obitelji! 🙂

 

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Izdvojeno: