Davor Skeledžija

Predavanje "Kako živjeti s dijabetesom" - iz perspektive fizioterapeuta

24/11/2016

Pozivamo vas na Interaktivno predavanje u organizaciji Gradske knjižnice grada Zagreba i Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd, održati će se kao završno predavanje u mjesecu svjesnosti o dijabetesu.

Bolest koja je česti dionik našeg društva, ona je s kojom se svakodnevno živi. Kako živjeti kvalitetno, koje su to male stvari i navike koje podižu učinkovitost svih ostalih prepisanih preparata, zašto je važna mikrocirkulacija i kako pospješiti protok krvi i zarastanje rana - na ova i mnoga druga pitanja odgovorit će fizioterapeutkinja Jadranka Brozd. Predavanje je namjenjeno svim oboljelima kao i onima kojima su oboljeli prijatelji ili članovi obitelji kao, stručnoj javnosti kao i onima koji se žele informirati o ovoj temi.

ULAZ JE SLOBODAN

fb-kgz

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Izdvojeno: