Tražili ste! Medtrum Nano pumpa – dr. Mladen Grgurević – webinar

Dijabetolog Mladen Grgurević je iznimno popularan na ovim prostorima. Kako i ne bi kada se bavi najzahtjevnijim tip 1 dijabetesom i to s naglaskom na tehnologiju!

Ako dodamo da Grgurević dolazi iz referentnog centra za dijabetes – Vuk Vrhovac, onda je jasno da je idealan stručnjak za priču o iznimno malenoj pumpi bez katetera koja automatski pegla visoke i niske šećere!

O meni i mojem Medtrum NANO closed loop sustavu 😊

Stoga se prijavite u četvrtak, 29.2.2024. u 17 sati na besplatno edukativno Zoom-predavanje i saznajte  što nam ovaj vrhunski stručnjak ima za reći o Medtrum Nano sustavu!

Prijava na Webinar

Nekoliko informacija prenesenih s web-stranica distributera, tvrtke Bauerfeind:

  • Medtrum TouchCare A8 NANO bezkateterska inzulinska pumpa najmanja je i najlakša inzulinska pumpa na tržištu,
  • pumpa koristi bezkatetersku tehnologiju, zbog čega je gotovo neprimjetna, neupadljiva i oslobađa vas brige oko inzulinskog katetera, a uz manji rizik od začepljenje sustava za isporuku inzulina,
  • uz integraciju Medtrum TouchCare NANO CGM sustava NANO pumpa omogućuje napredne funkcije,
  • webinar će dati pregled osnovnih i naprednih funkcija NANO inzulinske pumpe. Što je to Hybrid Closed Loop, a što AUTO MODE?

Zaključak

Dijabetolog Mladen Grgurević u ovom trenutku ima najviše pacijenata na Medtrum Nano inzulinskoj pumpi; sve dobro i loše saznajte u četvrtak.


Još iz kategorije Inzulinske pumpe: