Davor Skeledžija

Pozvani ste na telekonferenciju „Inzulinska pumpa i povezani senzor“!

07/05/2020

Nakon tehnološkog dana prošle godine zbog kojeg smo morali tražiti veću dvoranu u Cinestaru, ponovno organiziramo nešto veliko i važno! Kao što se i očekuje zbog aktualne pandemije, riječ je o telekonferenciji gdje ćemo govoriti o inzulinskoj pumpi, ali i senzorima od kojih očekujemo da polako počnu upravljati inzulinskim pumpama.

U četvrtak 14.5. u 18 h budite za svojim računalima ili mobitelima i sudjelujte na videokonferenciji u organizaciji Zagrebačkog dijabetičkog društva i portala naInzulinu.com!

Videokonferenciju organiziramo u suradnji s tvrtkom Mediligo koji dilaju Medtronic pumpe, senzore i opremu. Usprkos polaganom pojavljivanju konkurencije i dalje je riječ o vrhunskom brendu koji je prvi predstavio komercijalni sustav koji automatski pegla visoke i niske šećere uz pomoć senzora.

Glavne teme videokonferencije na koju ste svi pozvani:
1) Inzulinska pumpa – iskustva korisnika
2) Senzorom potpomognuta pumpa – SAP
3) Novosti u pravima osoba s dijabetesom

Jako smo pazili na izbor govornika; za razliku od tehnološkog dana, ovaj put imamo samo jednu, ali iznimno iskusnu dijabetologicu koja je dobar dio života provela uvodeći inzulinske pumpe. Pored doktorice, tu je profesionalna edukatorica koja svaki dan pruža tehničku podršku korisnicima te dvoje iznimno iskusnih korisnika najmodernije inzulinske pumpe u Hrvatskoj:

Moderator konferencije: Davor Skeledžija, urednik portala naInzulinu.com (...blažen među ženama)

Kako uživo prisustvovati konferenciji 14.5. u 18h?
Imate čak dvije mogućnosti: putem platforme ZOOM koja apsolutno dominira svijetom nakon što je zavladao korona virus, te putem svima poznatog YouTube servisa.

Kako pogledati konferenciju;
1. Instalirajte malenu ZOOM aplikaciju na računalo, laptop ili mobitel. Svakako učinite to ranije, a link za preuzimanje je ovdje
2. Pristupite predavanju preko ovog linka
3. Kada ste pristupili predavanju, provjerite sljedeće:
– da li vam zvuk uredno funkcionira
-  tijekom predavanja šaljite svoja pitanja putem CHAT ikone dostupne na donjoj traci ekrana u sredini. Naši će sudionici nastojati odgovoriti, što ne stignu, biti će odgovoreno u naknadnom članku.
- Tim ZDD-a bit će dostupan na istome linku 20 minuta ranije (od 17:40 sati) kako bi vam pokušali pomoći u slučaju problema

Youtube kanal
Ako Vam se sve to čini prekomplicirano, prijenos uživo će biti moguć preko youtube kanala Zagrebačkog dijabetičkog društva:

Najvažnije od svega je da si u kalendare ili alarme na mobitelu ubacite podsjetnik na četvrtak, 14.5. u 18:00h! Ako znate nekog koga bi ovo moglo interesirati - javite mu i vidimo se!

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Advocacy: