Doris Kezic

Mylife Diabetescare: još jedan način za jednostavno digitalno upravljanje terapijom!

16/10/2022

Brojne osobe s dijabetesom žele samoliječenje učiniti što jednostavnijim. Prelaze na senzore, koriste pametne pumpe i biraju samo najbolje na tržištu. U tome im pomažu tehnološki giganti koji gotovo svaki dan izmišljaju inovacije kako bi briga o dijabetesu zbilja postala rutinska.  S tim je ciljem kreirana i web stranica Mylife-Ypsopump.hr na koju, ako još niste, što prije bacite oko jer će vam sigurno biti korisna.

Zapravo, riječ je o internetskoj stranici na kojoj možete pronaći sve što vas zanima o YpsoPumpu, maloj, intuitivnoj, s ekranom osjetljivim na dodir inzulinskoj pumpi koja je toliko kompaktna da je oni koji ju koriste gotovo ne osjećaju na sebi. No, nećete ondje samo pronaći sve karakteristike navedene pumpe, već i savjete kako upravljati terapijom, podatke o infuzijskom setu mylife YpsoPump Orbit i informacije o tome što vam nudi rezervoar my life YpsoPump.

No, pođimo otpočetka.

Ypsomed, tvrtka koja proizvodi YpsoPump sebi je postavila za cilj da medicinsko samoliječenje postane rutinski zadatak za osobe s dijabetesom. Zato su pri razvoju proizvoda mylife YpsoPump na umu imali prvenstveno potrebe njegovih korisnika, a rezultat je inzulinska pumpa s fokusom na osnovne funkcije i lakoću rukovanja.

Među ostalim, proizvođač je osmislio nešto vrlo korisno za odličnu regulaciju dijabetesa – jednostavno slanje podataka iz pumpe zdravstvenom radniku.

Razvili su mylife Diabetescare sustav za upravljanje podatcima u terapiji dijabetesa, rješenje koje pojednostavljuje pojedinačnu i zajedničku uporabu, sastavljeno od softvera mylife Software, aplikacije mylife App i oblaka mylife Cloud. Sve o tome možete pročitati na stranici, a ovdje ćemo se usredotočiti na najatraktivniji dio ove priče – mobilnu aplikaciju!

Povezivanjem svog mylife YpsoPumpa s mylife aplikacijom putem Bluetootha® i bilježenjem vrijednosti glukoze u krvi, imate sve potrebne informacije za izračun prijedloga bolusa:

  • Bluetooth vezu za praktičan, bežični prijenos podataka
  • Integrirani i lak za rukovanje kalkulator bolusa za jednostavno upravljanjem terapijom
  • Prikaz posljednjih vrijednosti koji uključuje razinu glukoze u krvi, bolus, bazalnu dozu i aktivni inzulin
  • Diskretan nadzor terapije
  • Dostupnost za iOS 9.3 / Android 5.0 i novije

Najbolje od svega je što roditelji mogu pratiti glukozu u krvi svojoj djece jer aplikacija nudi sinkronizaciju oblaka mylife Cloud za jednostavno dijeljenje podataka.

No, to nije sve!

Infuzijski setovi mylife YpsoPump Orbit omogućuju slobodu kretanja, prozirne trake i u boji kože za veću diskreciju te još puno toga! Aplikator mylife Orbit dizajniran je da može pristupiti teško dostupnim ubodnim mjestima, a ovdje je i edukativni video koji pokazuje koliko lako se koristi. Uz sve to, možete pročitati specifikacije mylife YpsoPumo rezervoar te pogledati video kako prazan rezervoar napuniti analogom brzodjelujućeg inzulina po izboru, u koncentraciji od 100 U/ml.

Zaključak

Ako još niste, posjetite mylife-ypsopumo.hr, posebice ako ste korisnik mylife YpsoPump inzulinske pumpe ili razmišljate o njoj. Ondje ćete dobiti odgovore na sva pitanja pa čak i u obliku video uputa.


Još iz kategorije Inzulinske pumpe: