Davor Skeledžija

KBC Rebro je raspisao novi natječaj za inzulinske pumpe!

12/07/2018
Važna obavijest: Klinički bolnički centar Rebro u Zagrebu je raspisao natječaj za inzulinske pumpe! To je objedinjena nabava i za djecu i za odrasle.
 
Natječaj je složen tako da se nabave Veo i Medtronic 640G, ova druga je uistinu najbolja pumpa koju je trenutno u Hrvatskoj moguće nabaviti.
 
Iako nema službenih i opće prihvaćenih indikacija za inzulinsku pumpu provjerite one koje su se donekle "uhvatile", dostupne su u PDF-u i na ovom linku, a kriju se pod naslovom „Odabir bolesnika za primjenu inzulinske pumpe“. Možda baš vi uspijete ostvariti pravo na ovu koja je u stanju isključiti isporuku inzulina prije hipoglikemije! I to stvarno radi, isprobano na vlastitoj koži. Nemojte miješati ovaj godišnji Rebro tender s HZZO-ovim godišnjim tenderom. HZZO će svoj tender tek objaviti, nadajmo se za istu ovu pumpu.
 
Tekstove o Minimed 640G inzulinskoj pumpi potražite na ovom linku.
Evo i detalja natječaja:
Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Inzulinske pumpe: