Majka djevojčice s dijabetesom napisala je slikovnicu!

Dobro objasniti nešto o dijabetesu odrasloj osobi – je umijeće, a kako je tek s malom djecom?

Zanimaju li djecu s dijabetesom dugoročne zdravstvene komplikacije s kojima bi mogla imati problema ako se ne budu pazili? Nimalo.

U malom dječjem mozgu vrijede neka druga pravila, pravila koja dobro poznaje Hana, majka Lilith, djevojčice s dijabetesom.

Hana je završila Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn, a potom i Grafički fakultet – smjer dizajn. Ono što je još važnije – ne postoji institucija kojoj nije pisala uvijek kad su bila ugrožena prava osoba s dijabetesom. Svi ju znaju 😉 .

Postoji li kvalificiranija osoba na kugli zemaljskoj za stvoriti nešto tako delikatno kao što je slikovnica za djecu s dijabetesom?!

Osim onog najjačeg, osobnog iskustva, Hana surađuje s brojnim udrugama i stručnjacima te kroz ilustracije i edukacije senzibilizira okolinu za našu posebnu djecu.

Slikovnica je namijenjena djeci do 12 godina, ali je i alat od neprocjenjive vrijednosti za bilo koga tko se susreće s našom slatkom djecom.

Ako ste zainteresirani za ovo remek-djelo „dijabetičke književnosti“ za djecu, popunite donji formular i vaša narudžba stiže autorici direktno u inbox (firme mogu dobiti R1 račun):


Još iz kategorije Djeca: