Popunite anketu o utjecaju osobnosti na regulaciju šećera!

Svima je već pomalo dosta različitih anketa o dijabetesu, naročito zato što rezultate mnogih od njih nikada ne saznamo.

Adela Hinić je studentica 5. godine psihologije i 11 godina ima dijabetes. Povezala je injekcije i psihologiju te želi utvrditi jesu li osobine ličnosti (osjećaji, doživljaj svijeta i ponašanje u različitim situacijama) povezani s kontrolom šećerne bolesti. Zamislite da dođete kod doktora, a on već po vašim osobinama i Adelinom šalabahteru točno zna treba li vas kritizirati ili hvaliti kako biste bolje regulirali svoju bolest?! Zamislite da vaš doktor zna je li vam bolje pod nos gurnuti fotografije osoba s uznapredovalim komplikacijama dijabetesa ili je bolje da vam govori kako je život s dijabetesom lijep. Sve kako bi baš tebe što uspješnije motivirao za bolju samokontrolu dijabetesa.

Stoga se malo potrudite i odgovorite na ovih dvadesetak pitanja i pomozite Adeli da se barem riješi studentskog statusa, ako već ne i dijabetičkog. Zauzvrat ćemo objaviti rezultate ovog zanimljivog istraživanja!

Za popunjavanje ankete kliknite OVDJE

Ako želite kontaktirati Adelu s dodatnim pitanjima, kliknite dolje na sliku njenog Facebook profila i pošaljite joj poruku:

 


Još iz kategorije Izdvojeno:

Newsletter Powered By : XYZScripts.com