Davor Skeledžija

Popunite anketu o utjecaju osobnosti na regulaciju šećera!

31/07/2018

Svima je već pomalo dosta različitih anketa o dijabetesu, naročito zato što rezultate mnogih od njih nikada ne saznamo.

Adela Hinić je studentica 5. godine psihologije i 11 godina ima dijabetes. Povezala je injekcije i psihologiju te želi utvrditi jesu li osobine ličnosti (osjećaji, doživljaj svijeta i ponašanje u različitim situacijama) povezani s kontrolom šećerne bolesti. Zamislite da dođete kod doktora, a on već po vašim osobinama i Adelinom šalabahteru točno zna treba li vas kritizirati ili hvaliti kako biste bolje regulirali svoju bolest?! Zamislite da vaš doktor zna je li vam bolje pod nos gurnuti fotografije osoba s uznapredovalim komplikacijama dijabetesa ili je bolje da vam govori kako je život s dijabetesom lijep. Sve kako bi baš tebe što uspješnije motivirao za bolju samokontrolu dijabetesa.

Stoga se malo potrudite i odgovorite na ovih dvadesetak pitanja i pomozite Adeli da se barem riješi studentskog statusa, ako već ne i dijabetičkog. Zauzvrat ćemo objaviti rezultate ovog zanimljivog istraživanja!

Za popunjavanje ankete kliknite OVDJE

Ako želite kontaktirati Adelu s dodatnim pitanjima, kliknite dolje na sliku njenog Facebook profila i pošaljite joj poruku:

 

Davor Skeledžija
Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala

Još iz kategorije Izdvojeno: